Deletedmom_78 Kizlar merhaba patlican musakkada patlicani direk kizartmadan yaptınız mi? Ben bu sefer kizartmak istemiyorum yağlı oluyor. Cok az yagla harmanlayip dizsem ustune iç harcını doktukten sonra fırına versem firinda yumusar mi patlicanlar
Laden Deletedmom_78 üzerini biraz yağlayıp fırında pişirin. Sonra harcı koyup tekrar pişirin. Hem lezzetli hemde yağlı olmuyor🌺
guzelbebegimmmm Deletedmom_78 ben fırın tepsisine yağlı kağıt seriyordum. Yuvarlak kesip dizdikten sonra fırçayla yağı sürüyordum. Tabi bunlar diyetteyken🤪 şu an yağı bardakla içiyorum desem yeridir
Deletedmom_28 Deletedmom_78 hayır canım hiç haşlamadan çok az yağla ovduktan sonra atıyorum Fırına sonra alıyorum tencereye diğer malzemeleriyle birleştiriyorum
ikitosbikannesi Deletedmom_78 ben hafif olsun diye fırçayla üzerine hafif yağ sürüp tost makinesinde bastırıyorum biraz çok hafif oluyor benim tost makinem granit
Deletedmom_58 Deletedmom_78 fırında yapabilirsin canım biraz yumuşar çiğden yapınca normal yemek gibi olur musakka tadı vermez 🥰
Deletedmom_78 Deletedmom_58 yaniniste musakka tadi vermese de olur yemege benzesin de😂😂😂 teşekkür ederim canim ☺️
Pol34 Deletedmom_78 sadece yağla harmanlayınca patlıcanlar sert kalıyor pişmiyor, yağlı kağıt üzerine dizip fırçalayla yağlıyorum ben bir 15 dakika falan pişiriyorum daha sonra dizip kıymalı sos döküyorum ön pişirme yapmayınca sert kalıyor haşlamayı hiç denemedim