Polannem İki aylık bebiş anneleri☺️ Bebişlere tummy time yaptırıyor musunuz ya da neler yaptırıyorsunuz ? 😀
Mervedmn Polannem ben 1 aylıktan beri yaptırıyorum lakin üşengeciz biraz keyfi isterse kafayı kaldırıyor istemezse yan yatırıp bağırıyor 🤣 yerde pek hoslanmiyor da göğsümün üzerinde daha rahat kafasını kaldırıyor
Ruummmi Polannem doğduğu günden beri yaptırıyorum bir aylıkken başını tutmaya başlamıştı ayaklarına destek veriyordum gidiyordu yaptırın sık sık
Polannem nevabilen bende bugün bıraktım yüzüstü. Bizimki rahatına düşkün biraz kafayı çevirdi yana yattı 😂 Tummy time başlayamadan bitti 😂
nevabilen Polannem günde bı kaç kez deneyin hergun yapın alışıyor 😊 ben o şekil çevirip önüne kitap açıyorum kocaman resimleri olan baya dikkatini çekip bakmaya çalışıyor o şekil kalıyor
Melisahinn Polannem ben önüne siyah beyaz kartlar koyuyorum o biraz dikkatini çekiyor bi deneyin sizde ☺️
Polannem Mervedmn bende göğsümde yaptırdığım zaman kafasını tutuyor yere bırakırsam yan gelip yatıyor paşam 😀 keyfinden ödün de vermez hiç 😂
Almilam1 Ya kızlar 2 ay 27 günlüğüz gögüsümdeyken kafasını kaldırıyor çünkü yukarı doğru durduğu için ben oturduğum da ama yere koyunca yüzünü yere kapatıp ağlıyor boğulacak diye yaptıramıyorum hiç nolucak böyle