Seda_bugra Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık menenjit asisi yaptırmak istiyorum fakat doktoruma sordum menenjit asisi 2 tip ye önerdiklerini söyledi birincisinin iyi ateş yapmadığını fakat digerinin ateş yaptığını 39 dereceye yaklaştığını iletti asiyi yaptıran var mi ben çok kararsız kaldım yaptırmak be yaptirmamam konusunda ?
serinserin Seda_bugra biz de 7. Ayda yaptıracağız doktor öyle dedi zaten onne derse ben onu yapıyorum
Burcu35 Seda_bugra Menenjit A grubu 7-13 Menenjit B grubu 9-11-23 şeklinde önerdi doktorumuz. A grubu evet ateş yapmadı b grubunun yaptığını söylüyorlar ama yinede yaptırıcam. Virüs ateşten daha tehlikeli
Rengin Seda_bugra Ateş yapıyor diye aşı yaptırmayın mı diyecek anlamadım? Ateşi olabilir aşı da zaten olur bu ama kontrol altına alınır. Diğer türlüsü daha kötü allah korusun.
Nesrinbek88 Seda_bugraben kzıma bu hafta 2.doz olarak b grubu nı yaptırcam doktorumuz aşının agır oldgunu söyledi aşıdan 4 saat önce calpol içirip aşıya götürmemi söyledi aşıdan da 4 saat sonra tekrar calpol vermemi söyledi ilk dozunda sorun yaşamadım bem sizde bu şekilde yaptırabilirsinz
Nesrinbek88 Seda_bugraben kzıma bu hafta 2.doz olarak b grubu nı yaptırcam doktorumuz aşının agır oldgunu söyledi aşıdan 4 saat önce calpol içirip aşıya götürmemi söyledi aşıdan da 4 saat sonra tekrar calpol vermemi söyledi ilk dozunda sorun yaşamadım bem sizde bu şekilde yaptırabilirsinz
Janss Seda_bugra Her bebekte ateş yan etkisi görülmek zorunda değil . Benim bebeğimde ateş hiç olmadı , hafif huysuzlukla atlattık . A ve B grubunun 2 dozu da bu şekilde geçti .
Helloyagmur Seda_bugra biz bexsero yaptirdik ilk doz atesimiz ve huysuzlugumuz olmadi ki olsada annesi yaptirin ates gecer ama saglik ihmale gelmez