Beren Kızlar 1 yasında yız neredeyse yarım saatte bir meme emmek ıstıyo okadar bunalıyorum ki gogsum acıyo artık emzırmekten sogudum ne kadar zor bıseymiş karnı doysa bıle meme diye geziniyor aglıyo dişlerdenmı oluyo anlamadım sizde durum nedır
Deletedmom115 Beren 15 aylık oğlum beni koltukta yatarken görmesin gördüğü an üstümü açıyor emmek için gerçekten bazen bile sıkılıyorum bu durumdan. Kolay bırakırız dedik bu girişle hiçte kolay görünmüyor.
Zeynepppppp Beren bizde de 1 yaşındayız bizimde 1 saat 2 saatte bir kesin emecek bende yoruldum biseyler de yemiyo zayıfız da.😔
milaseren Beren iç sesim oldunuz resmen. 10 ay 20 günlük artık memede süt kalmıyor ama bırakmıyor meme ucumun şekli değişti perişan oldum🤧 Karnı tok ama bırakmıyor
MayneymisAltintop Bir yaşı bilmiyorum ama biz 8 aylığız. Baştan beri meme delisi bir kızım var. Ama 6. Aydan sonra emme araları en azından gün içinde açılmaya başladı. Şu an diş geliyor sanırım bütün gece meme ağzında uyuyor. Ama dişi patlasın anında gece emzirmesini bırakacağım. İnanılmaz yorucu oluyor sizi anlıyorum. Bir yaşında bebek aslında gündüzleri daha uzun süre ayrı kalabilir memeden. Bir kaç gün alışana kadar birileirnden yardım almanızı tavsiye ederim. Gün içinde onlar oyalasınlar.ben öyle yaptım. Kızımda beni gördüğü an meme istiyor ama bende anneme yada kardeşime bırakıp hiç seslenmiyorum görünmüyorum böylece arayıp istemiyor. Bir süre sonrada alışıyor
Beren MayneymisAltintop benım kız ınatcı canım meme yeterki aklına gelsin yanında kim varsa inletir mecbur gel demk zorunda kalıyorlar onlarda