Kaktusseveranne Merhaba anneler. Eşimin iş arkadaşının yarın cinsiyet öğrenme partisi varmış ve bizi de davet ettiler giderken birsey götürmek gerekiyor mu ?
Senorita Kaktusseveranne ilk defa gidiyorsan evlerine bence bir şey götürmek lazım. Yok ilk değilse gönlünden kopuyorsa götür, bebekle ilgili bir şey ala bilirsin mesela
Yagmur1c Kaktusseveranne cinsiyet partisi yaptığımda bana hep gelmişti mavi ve pembe dışında bütün renkler olur bebeğe alabilirsiniz bence sarı turuncu yeşil kırmızı
Kaktusseveranne Senorita ilk defa gidiyorum fakat kayinvalidesi ile yaşıyor onlar bize gelirken her seferinde hediye getirdiler bende boş gitmek istemedim acaba ne alınır ki cinsiyeti de belli değil ev eşyası götürsem bebekle alakalı değil bilemedim 🤭
Senorita Kaktusseveranne ev eşyası ola bilir sonuçta ilk defa gidiyorsun. Bebek için nohut battaniye ala bilirsin, unisex takım, yada anne için pijama takımı doğumda lazım olucak. Kadının kimliyine bağlı biraz bence birde samimiyyetinize.
Gly_87 Kaktusseveranne citcitli body alablrsnz yeni dogan beden 3-4 tane,zaten duz beyaz onlar ,tatli bir paket yaparsiniz 👍👍🥰