Aydur422 Bebegim 2 bucuk aylık 2 gündür yeşil kaka yapıyo normal mı acaba başınıza gelen var mı napmam lazım
[silindi] Aydur422 Ben de burda beklim benim kızım da 4 ay 4 günlük elma püresi yapmıştım tadımlık olarak verdim onun mu etkisi de oldu yeşil yapmıştı sadece mama ile besleniyor bilenler sizce ondan mı
Umutveannesi Aydur422 yeşillik maydonoz kullandıysanız, bitki çayı içtiyseniz onlar yeşile döndürür. Bir de bebek üşüttüğü zaman da yeşile dönebiliyor. Eğer kan/demir ilacı kullanıyorsanız oda idararı yeşil yapıyor
TugbaMG Aydur422 benim kızımdada oluyordu, kızımın doktoru beyaz olmadık sürece , yeşil, sarı , sulu , sert normal olduğunu söylemişti
Miniktirtillarim [silindi] siz neden 4 aylik bebege elma puresi verdinizmi sütünüzmü yetersiz doktormu ek gidaya gec dedi cok erken allah gostermesin bagirsak probemleri yasayabilir
[silindi] Umutveannesi Sağlık ocağında kini kullandım bi iki defa yeşil yapıyor diye bıraktım geri kullanmalym
Alparslan616161 [silindi] çünkü kan damlası yapıyor genellikle bazen siyah kaka bile yapabilyr zamanla düzeliyor
[silindi] Miniktirtillarim Sütüm yok sadece mama ile besleniyor takipli bi doktora da gitmiyorum. Hergün verimiyorum kilosu 6 buçuk 3 kilo doğmuştu o yüzden biraz erken tadımlara başlamak istiyorum
Miniktirtillarim [silindi] ama kilosu cok iyi dogum kilosuna gore yani. Bence vermeyin nolur hergün okuyoruz forumda alerjiye sebebiyet veriyor erken tadimlqr cunku bagirsaklar henüz tam gelişmedigi icin