MGYE Kızlar günaydın sabah sabah kalktım hemen test yaptım hamileyim demi yanlış görmüyorum 🥺 https://imgyukle.com/i/JQrEth Bir tane erkek evladım vardi bir tane daha istiyordum 6 7 aydır olmuyordu umudumu kesmistim. Dun adet olmam gerekiyordu olmayinca şimdi test yaptim ama öyle umutsuz yaptimki
Deletedmom_71 MGYE o kadar çok sevindim ki senin adına 🥰 burda hep yanlışlıkla hamile kalanlari saskinliklari gördükçe gerçekten isteyen birine denk gelmek ayrı güzelmiş. Rabbim yardimcin olur canim 2 çocuğa da yetersin sem ❤
MGYE Deletedmom_71 aayy gözlerim doldu🥺 çok çok çok teşekkür ederim Rabb’im isteyen hakeden herkese versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
MGYE elifinannesi53 ve aleyküm selam 😂😂 kiz ne bilim oğlumu hiç böyle testle falan ogrenmedim 😂 sanki ilk hamilelik gibi heyecanlandim😂
visneli_turtam MGYE yaş aralığı iyi ozaman fazla sıkıntı çekmezsin inşaallah, ikisine de yetersin Allahın izni ile🙂merak etme
Deletedmom_71 MGYE aminn kuzum en onemlisi o. Hep duan olsun hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim kendi yolundan ayırmasın de kolaylık verir Allahim 🥰❤
elifinannesi53 MGYE kız nasıl cesaret ettin ikinciye benim kızım da üç yaşında olacak nisanda ben düşünemiyorum ikinci çocuğu 😬
MGYE elifinannesi53 deli cesareti diyelim 😂😂 ay ne bileyim ya hep ikinci çocuk istiyordum zaten oğlum yalnız kalsin istemiyorum bu hayatta. Çok uzatsaydim rahata iyice alisirdim ya 😂