minnosunannesi06 Kizlar gunaydin bugün gratiste gidicem daha önce hiç ordan biseyler almadım fondöten baz kontur eyliner allık önerisi istiyorum sizden cildim yağlı karma bir cilt sivilceye elverişli hemen anlayacağınız cildim için de nasıl bir maske kullanabilirim saçlarımda sürekli yipranmis dokumlu bir saç onun içinde orda biseyler satilirmi ne alabilirim
Deletedmom_24 minnosunannesi06 fondöten Bilemiyorum da eyeliner olarak Maybelline New york Lastiği drama mat siyah olanı kullanıyorum çok memnunum allık olarak ta theBalm hot mama allık olanı..
Nrkzy minnosunannesi06 makyaj önerisi olarak wetn wild bronzer öneririm allık olarak flormar ve L’oréal güzel maybelline maskara lash sensational beaulis eyeliner şampuan olarak ogx coconut
pofuduknuriye minnosunannesi06 çok sevdıgım makyaj malzemerimden önereyim.. fondöten, kapatıcı ve pudra olarak loreal infallible Allık olarak kikonunkilere bakabilirsin Bronzer ve highlettir The balm Ruj olarak maybelinne ve essence Far paleti revolition Eyliner essence Kaş loreal ve essence Maske konusuna gelirsek bir fikrim yok🥰
Elif9292 Bende dün çalışan önerisi ile deborah maskara aldım, aşırı beğendim, çok doğal görünüyor ve güzel uzatıyor. Yine deborah fondöten aldım ama pütürlük yaptı beğenmedim, var mı yok mu belli değil
minnosunannesi06 Elif9292 çalışan Flormar verdi beyaz kapaklı inşallah memnun kalırım sürdüm bugün güzel duruyor simdilik
pembehanm Gratiste bazı markalar kalktı maybellıne loreal falan ama fondoten olarak ben ıkı yıldır note detox etkılı fındaten kullanırım ama ozel gunlerde gunluk olarak almak ıstersen flormarınkı guzel baz ve kontur farması kullanıyorum cok cok memnunum kuzenım rımmel london aldı ama cok tozutuyo hos degıl ama pudra almak ıstersen dırek rımmel london stay matte pudrası derım cıldın ıcın kesınlıkle la roche effaclar jel senın cıkt tıpıne en ıyı gelebılcek bır urun bende karma yaglıydı hemen ıyı geldı sacın ıcınde hındıstan cevızı yavı alabılırsın ben elseve hındıstan cevızı kullanıyorum bır geve bekletıyorum yumusacık oluyo