Brutal-Betty Kızlar iki çocuğum var ikisinde de öksürük burun akıntısı bende öyleyim çevremde kime sorsam kuru öksürük salgın mi var yine ya
TtazeAnne Brutal-Betty evet ya salgın var. Maalesef bogaz ağrısı falan dikkat edin geçmiş olsun benim çevremde herkes hasta dışarı çıkamıyoruz
blue5 Brutal-Betty evet gecen hafyadan beri oglum hasta. Atesi yukselmisti.acile gittik.hava ve serum takildi. Antibiyotik basladik. Ozelde de devlette de cok yogunluk vardi. Cocuklar hep hasta. Yetiskinlerde oyle. Ben de oglumdan kaptim hastaligi iyilesemedim. Bana da antibiyotik verildi. :(
Brutal-Betty TtazeAnne bizde öyleyiz ben boğaz ağrısı Burun akıntısı çocuklarım da öksürük akıntı her salgın bize uğruyor valla evden çıkmıyoruz ama oğlum okula gittiği için hastalığı eve getiriyor
Brutal-Betty blue5 size de çok geçmiş olsun 🙏 bana antibiyotik verdi doktor ama oğluma vermedi kuru öksürük dedi alerji tozu ve alerji şurup verdi ciğerleri temiz dedi evde hava makinamız var serum fizyolojik ile ventolin veriyorum bende
Deletedmom_41 Brutal-Betty Evet salgin var bu hafta esim ve cocugum hastalandı onlardan sonra bana geçti hastaneler cok kalabalık bu sene çok çetin geçecekmiş 😔
mysa2 Brutal-Betty evet evet biz dışarı çıkmadık büyük oğlum öyle hasta oldu evde 😀 öksurukle başladı hafif burun akıntısı 🤧
1_anne Brutal-Betty aynı şekilde çocuklarımın hepsi hasta. Burun akıntısı öksürük. 2 hafta oldu hala geçmedi. 3 aylık oğluma da bulaştırdılar. İlaç kullanıyoruz hala
Masalmavi1 Brutal-Betty bizde 2 hafta önce hastalandik ama kuru oksurugum var geçmiyor. Ailem başka şehirde onlarda hasta, eşimin iş arkadaşlarına hep oksuruyomus. Salgın var bence
Brutal-Betty Cemre_-53 zaten her sene yeni salgın çıkıyor valla hee salgın da uğramadan geçmiyor sağolsun çok seviyor herhalde
Crcs Brutal-Betty evet benim bebem de balgamli öksürük burun akıntısı. İştahı da kesildi 😔 11 aylik. Hepimize geçmiş olsun. Tez şifa 🌿