Deletedmom_28 Basmom pankek hamurunu geceden hazırla dolaba koy sabah pişir emin ol hepimiz aynı durumdayız bazen çok huzursuz oluyor hiçbir şeyde yapamadığım zamanlarda oluyor huzursuzluktan zaten yemiyor
Burcubuse26 laliko35 inan bizde canım o yüzden yeni bişey yapmıyorum yemiyo çünkü hep çöp oluyo ben ne yiyorsam ondan veryorum
laliko35 Basmom merhabalar hiç bilgim yok yani pankek basit ama 2 yemek kaşığı tam buğday undan yapıyorum 3 4 tane çıkıyor
Benisahtesevme2 laliko35 yerdı canım bır yaşına kadar haşlama yerdı sonra haslamadan sıkıldı sanırım ondan berı hep kırma seklınde yıyor bazen otlu sebzelı peynırlı yapıp cesıtlendırıyorum
Denizzz88 laliko35 bende oğluma bugün sütlü patates yaptım küp küp doğrayıp zeytinyağda biraz kavurdum sonra üzerine biraz su biraz süt ekleyip kapağını kapattım piştikten sonra da üzerine kaşar rendeledim oda sıcağıyla eridi yanına salatalık,zeytin
laliko35 Denizzz88 yarında bunu yapayım çok sag olun 😘 bende pankek in içine labne beyaz peynir herşey koyuyorum ya yemiyor çünkü
laliko35 merve-seray 17 aylık kızım benim kızım da yemiyor peynir yumurta labne peynir beyaz peynir pankeke koyuyorum
Denizzz88 laliko35 yapın yapın ben fazla yapıp kendimde yiyorum😄 hatta üzerine yumurta falanda kırabilirsiniz benim oğlumun yumurta alerjisi var diye kırmıyorum
laliko35 Benisahtesevme2 napiyorsam yok bi ara omlet yapip yoğurda koydum bu sefer yoğurttan da sıkıldı memeyi keseceğiz umarım düzene girer kahvaltı sorunumuz 🧡🧡
Benisahtesevme2 laliko35 yemıyorsa bıraz ara ver bızde de oldu bır dönem bır hafta vermemıstım ara ara sıkılmaları normal Belkı vücut ıhtıyac duymuyor suan bır kaç gün verme sonra tekrar dene derım🌸
Deletedmom_23 laliko35 Teşekkürler hayatım🌼 (Bu arada bana da doktor pastörize sütten mayala yoğurdu demişti)