Deletedmom_45 laliko35 ohh mis gibi görünüyor afiyet sifa olsun prensese 💜 benimki bu saatte hayatta kahvaltı yapmaz mamasini icti yarim saat once 😂 kahvalti 2 saat sonra 🥰
blue5 laliko35 valla sizin kadar guzel birsey yapamadim. 5.45 de kalkinca kafam kazan gibi.😅 Yumurta hasladim. Peynir ve salatalik koydum. Yemedi hepsini.😏
Deletedmom_58 laliko35 tam yedirirken gördüm.. Avokadolu pankek yaptım yemedi. Hemen yumurtalı avokadolu omlet yaptım, içerisine peynir tahin zeytinyağı ve çok az tuz ekledim… Zaten çok az yedi
NaimeYilmaz Bebek Takibi ➡️ Tarif Dünyası ➡️ Aramaya Kahvaltı Epey kahvaltı tarifi var arayan annelerimiz varsa. Yapılanları buradan yükleyebilirsiniz. 💜 https://mutluresim.com/
laliko35 Deletedmom_45 bizimde meme emmek gibi bir sıkıntımız var kızım 17 aylık hala meme diye ağlıyor kesemedim 😔
laliko35 blue5 malesef keşke yese yemiyor 17 aylık kızım yumurta ağzına sokmaz peynir yemez o yüzden pankek muhallebi yapıyorum 😔 afiyet olsun minnosa 😘
nekoydunkafana laliko35 benim de oğlum 17 aylık olucak hiçbişey yemiyo ağzını açmıyo muhallebiyi falan nasıl yapıyosunuz banada fikir olsun ☺️
Deletedmom_45 laliko35 olsun istedigi kadar emsin bence cok faydali ben hic emziremedim icimde uktedir 🥲
AslanannesiAyse laliko35 ay bende aynı durumdayım bazen çok bunaltıyor beni bide halen daha diş çıkarıyor 🤦🏻♀️
yaprak_34 laliko35 olsun anne sütü alsın da .Zaten 2 yaşından sonra ömrünce yiyecek tüketecek ,fakat anne sütünü 2 sene görecek ,bırakın doya doya içsin
Eternity Deletedmom_58 Avokadoyu yemesini istiyorsan bebek çikolatası yapabilirsin, avokado, muz ve keçi boynuzu ununu blenderdan geçiriyorsun, çok nefis bir ara öğün oluyor ben bile tüketiyorum 🤗
AkademiikAnne Deletedmom_21 Bende yaparım kızıma sürekli. Yulaf ezmesini çok az tereyağda çevirip yumurta sarısı kırıyorum ben içine, bir de çok as zeytin yağı döküyorum ki tereyağı yanmasın.( bir kaç damla gibi)
Aykizinannesiii Deletedmom_21 kusura bakmayın yeni gördüm 1 yemek kaşığı yulafı az suda pişiriyorum üzerine yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı yoğurdu çırpıp döküyorum pişiyor öyle bebeğim seviyor 🥰
Egesmom05 laliko35 1 dilim yumurtalı ekmek kaşar peyniri zeytin salatalık domates ballı ıhlamur afiyet olsun peşinde sürünerek yedirdim🥲
Papatya39 hemsireemom Soğuk sıkım olmadığı sürece pekmez önerilmiyor bebişlere bilginiz var mı bilmiyorum ama bilmiyorsanız eğer söylemek istedim ☺️
BelisMelis411 hemsireemom muzlu pankek kaç kez yapmaya calıstım ıcı cok cıvık kaldı resmen yazık oldu. İçime sinmedi yedırmedım yani aslında güzel pişmişti sizin ölçüleriniz nedir acaba bi Türlü tutturamadım 😂😂
Deletedmom_23 Sorulmadan söyleyeyim evet yumurtayı bu şekilde cıvık seviyor Biberondaki ballı Süt Geri kalanı reçelli labne Avokado ve zeytin😁 Evet bebek bisküvisi veriyorum 😁
AkademiikAnne Deletedmom_23 Afiyet şifa olsun, çok fazla kalorili değil mi? Gerçi ayını bilmiyoruz ama. Hem reçel hem bal hem bebe bisküvisi çok şeker tetikleyici değil mi
Fusunf Deletedmom_23 yumurtayı pişmemiş olarak vermeyin içinde salmonella bakterisi birçok hastalığa yol açıyor o yüzden pişirip vermenizi öneririm . Tabi annesi sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz
Flower123 Deletedmom_23 yaaa direk kaba kırılmış gibi rafadan böyle olmas ama yakınımın başına geldi bağırsaklarında bakteri enfeksiyon çıktı bu şekilde yediği için doktor orta derecede pişirilmesi gereğini söylemiş gerçi biliyorsunuzrur değil mi 😏
guzelbebegimmmm Deletedmom_23 yumurta azıcık daha pişse daha iyi olurdu aslında ama belirtmişsiniz böyle yiyor seviyor diye. Kan can olsun bebişe🍀
Sngl-dnz laliko35 ohh afiyet olsun bebişe. Malesef biz alerjik bir bebek olduğumuz için yediklerimiz kısıtlı artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yumurta yogurt falan vermeyi çok isterdim 🤷
Brcnnnnn Sngl-dnz Bende aynı durumdayım ne vericem kahvaltıda bilemıyorum siz neler veriyosunuz fikir olsun
Ekinnazinannesi1221 laliko35 şoyle çeşit çeşit herşeyi yapıp yedirmek istiyorum ama yok bacım yok bizim kız yemek yemeden nefret ediyor sanki 😞😞 “Sadece emiyor ” Napcam şaşırdım artık 😞
Sogancik Ekinnazinannesi1221 bende de var bı tane şimdi kalktık sofradan agliycam artık. Nasıl yiyecek bunlar ya🥺
KadersizMelek Ekinnazinannesi1221 ayy Allahım aynı benim kızım gibi,bir tek benimki yemiyor sanıyordum kendime kızıyorum bakamıyorum ben diye,yalnız değilmişim 😰