minikaninannesiii şikayetler hep tekrar eden şeyler gece sancıları,sürekli gaz çıkarma,karnı gaz dolu,karın gerginliği ve şişliği, sancının ardından kusma ve az az sık sık kaka yapma burda ishal sizi yaniltmasın ishal gibi olmayıp normal kaka yapıp çok fazla tuvalete çıkmakta olabilir kıvamı normal yada ezilmiş çilek gibi olabilir,rengi yeşil olabilir,mukuslu olabilir ve hatta kan olabilir,iştahsızlık oluyor,en önemlisi sık sık tekrar eden katın agrisi oluyor,en çokta şöyle anladım 1 sene içinde eşim 2 kere ben 3 4 kere aynı sebepten hastaneye gittik acile flagyl verdiler bize Allah Allah dedim biz böyle oluyoruz çocuğa kaka tahlili yapan olmadı e o zaman çocukta bunu yaşıyor diye tain yürüttüm ardından kardeşinin de şikayetleri artmaya başladı önceden bu derece belirgin değildi karnı sis gezerdi ve çok gazı olurdu sadece kusması yoktu mesela hafifte seyredebiliyor o yüzden kaka tahlili yaptırmakta fayda var,bu çocuğu kusmktan hastaneye yatırdılar doktor ağzıyla dedi önce bağırsak enfeksiyonu geçiriyor gibi diye ama buna rağmen kaka tahlili yapmadılar insan kaka tahlili alıp bakmaz mi tamam geçiriyor ama ne geçiriyor rota mi ? Adeno mu ? Amip mi adı ne bunun ona göre tedavi verelum diye bakilmaz mi ? Bakmadılar söylememe rağmen hocam çocuk löp mukus çıkardı diyorum onun için çocuk gastroenterolojiye alan açtım oraya götü detaylı bakarlar dedi bana götürdüm orda da endoskopi yaptılar çocuğa 🤷