Saykoogg 12 aylık erkek bebekleriniz kaç kilo acaba benim oğlum 9.500 annem eriyor bu çocuk çok zayıf diyor boyuda 79 cm sizinkiler nasıl gerçekten zayıf mı bebeğim:/
NeseA Bence kiloda boyda iyi canım. Benim ilk oglum 2500gr doğdu şimdi 12 yaşında maşallah pehlivan banada çok derlerdi zayıf ha zayıf kurban oldugum Allahım susturdu onları.. hiç takma kafaya ki bence zayif falan degil can😘
Saykoogg NeseA benim oğlumda 2900 gr doğdu ya aslında doğum kilosunu baz alırsak doktor çok iyi kilosu diyor
Saykoogg NeseA biz çok takıntı yapmaya başladık ya kalp doktoru tombik yapın şu bebeği diyip duruyor kalpteki delik kapanmaz diyor ama oğlum çok hareketli hiç durmuyor kiloda almıyo çok
20022022 9 aylık oğlum 9800 ama sağlık ocağındaki hemşire bu aydan sonra kilo verebilir demişti çok takılmayın her çocuk farklı zaten hiç durmuyorlar ki o yüzden kilo alamıyorlar
Kubrayagmuur Prematüre annesi olarak giriş yaptım 👋 1790 doğdu oğlum şuan beş buçuk aylık 7800 olduk her bebeğin gelişimi kendine özgüdür eğer bir sağlık problemi gözlemlemiyorsanız endişe etmenize hiç gerek yok
NeseA Saykoogg öncelikle Rabbim yavruna şifa versin insallah canim:) 1 yaş en harektli olduğu dönem canım kilo alması yavaşlar gece yatmadan önce iyice karnini doyur yatır canim en çok uykuda kilo alırlar