Senaebrubab ahhh canım ahhh ne çektim o terlemeden hâlâ daha çekiyorum oğlum 4 yaşına girecek ben böyle terleme görmedim daha önce hiç şöyle söyleyeyim oğlum bi yere giderken hem hâlâ koca bir çanta götürüyorum hemde ayriyeten havlu çantası var bir sürü müslin bez ve havlu diktim havluları sırtına müslinleri bağrina gece bir kez kesin baştan aşağı hâlâ üstünü değiştiriyorum çünkü havludan sonra bide atletine çıkıyo ter su oluyo ya resmen gündüzleri de terliyo ama arada havlu sokuyorum arada sokmuyorum alışsın diye maalesef genetik bizim ki dedesi de böyle eşimin babası ve eltimin oğlu var 4 yaşında aynı şekilde terliyo kızı var 8 aylık aynı şekilde terliyo ve benim küçük oğlum 5 aylık oda terlemeye başladı 😂😭 vallahi gülsem mi ağlasam mı terli çocuk büyütmesi o kadar zor ki anlatamam
Çok dua ettim Allah’ım küçüğün teri olmasın diye ama maalesef işte onda da başladı ben bi yere giderken misafirliklerde küçük çekçekli valizlerden almayı düşünüyorum 🤣🤣 malum iki çocuk terleri maması kıyafeti derken valla taşınıyo gibi çıkıyoz evden 😅😅🙈