Benisahtesevme2 Elif3334 muzıpo var yaşadığım yerde 250 lıra Canısı Haftada bır bende götürmeyi planlıyorum
FmBetull Benisahtesevme2 Haftalık fiyatı mı oluyor acaba? Ben Konyadayım burda var mı bilmiyorum ama fiyatını merak ettim açıkçası.
parliament Benisahtesevme2 aa ben eskişehir muzipoya götürüyorum aylık 375 lira günlük olarak çok fazla geldi ve şaşırdım aynı firma olduğu için..
Ygz30 Bende istiyorum ama bilmiyorum.Avrupa yakası bahçelievlerdeyim.İki gün iki saatlik olsa iyi olur
Prensesim-ipek Ygz30 bende bahcelievlerdeyim yaylada kumevi vardı ama biraz kucuk abonelik yaptım ama ilk bir hafta hevesliydi sonra skldi oradan gitmek istemedi şuan abonelik fiyatı aylık 800
Benisahtesevme2 parliament semte göre degısıyor fıyatlar maalesef burada aylık haftada ıkı gün olacak sekılde 1800 lıra Sehır ve ıl farkı veya ısletme farkında eklenebılır uzerıne o konuda bılgı sahıbı degılım
Birbebetoannesi parliament merhaba, aylık fiyatı mı acaba 375 ? Bende Eskişehir’e gelicem kv uzun süreli götürmeyi düşünüyorum oğlumu. Bebişiniz kaç aylık acaba ve ne gibi aktivite yapıyorlar teşekkürler
parliament Birbebetoannesi evet aylık fiyatı ama haftada bir gün bebeğim 17. Ayına girecek çok yeni başladık 2 hafta oldu ama şimdilik memnunuz gibi bir saat içinde kısa kısa etkinlikler yapıyorlar büyüdükçe süre ve etkinlikler değişiyor tabi.