hamsiiciik Hanımlar kalıcı dipliner, babyliner ya da eyeliner yaptıran var mı aramızda ya da yapan 😃? Acıyor mu ? Yapıldıktan sonra gözler şişiyor mu ? Şişiyorsa ne zaman düzeliyor ? Yaptırdım pişman oldum diyenler var mı ? Biraz bilgi verir misiniz ❤️🥰
Dolores hamsiiciik ben yaptırmak istedim emzirdiğim için yapmadılar. Araştırdım kaliteli bir yerde yaptırmak gerekiyormuş çünkü zamanla rengi değişip yeşil kırmızı filan oluyormuş.
minderbob hamsiiciik zamanla boya yayılıyor onun yerine dudak ve cilt için kalıcı uygulama yaptırsanız daha iyi olur. 1 sene geçince pişman olan çok var eyelinerda.
irva hamsiiciik Teyzem yaptırdı 5 sene olacak hala çok iyi.Onda şişme vs de olmadı kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bu durum.
hamsiiciik Dolores emzirmek etkiliyor muymuş hiç duymamıştım 😔 lohuzalık kafasından nelere sardım belli değil 😃😃
Dolores hamsiiciik yapılan işlem kanınıza karışıyor hani öncesinde minik bir uyuşturma vs. Her türlü yabancı madde giriyor vücuda ve bebeği tehlikeye atmamak gerekiyor. Süte karışıyor her şey çünkü. Ben o dönemde kozmetik kullanmadım. İlaç kullanmadım. Yediğime içtiğime çok dikkat ettim. Eşimin sırtına krem sürerken bile eldiven taktım. (Kas gevşetici kremler sizin teninizden kanınıza karışır sütünüzden bebeğe geçerse beyin gelişimini etkiler) vs vs o dönem dikkat etmek lazım. Sizi çok iyi anlıyorum birazcık sabır sonra yaptırırsınız :)
BuzluKahve hamsiiciik bayılıyorum ben. İyi bir yere yaptırırsanız pişman olmazsınız. İzmir’deyim ben. Aynı kişiye 3 arkadaşım daha yaptırdı hepimiz memnunuz. 15 ay olmuş ben yaptıralı. Hala ilk gün gibi