Nursevensahin Kızlar bebeğimin kafası yamuk hep sağ tarafa yatmak istiyor ve kulaklarında eşitsizlik var doktor o tarafa yatırma ve yüz üstü yatır gün içerisinde dedi ama çok ağlıyor bu durumu yaşayan var mı bi çözüm önerisi olan
Cocolingo Nursevensahin bizim kafada yamukluk yok ama bir kulağı diğerine göre daha fazla açıldı çoğunlukta sağ tarafa yattığından hep kıvrılıyor dokunsam uyanıyor, kepçe kulak bandı aldım denicem inşallah işe yarar
Busrakaratas Nursevensahin düz kafa yastığı kullanin ve mesela beşiğin sağ başına yatırıyorsaniz sol başına yatırın bı gün orda bı gün diğer tarafta
Ysgl26 Nursevensahin daha çom küçük bizim 3 aya kadar aynı şekikde hep sağa yattığı için bariz yamuktu ve üst tarafı mermi gibi sivriydi 😆 uzaylı kafası gibi oldu diye çok ağlamıştım 😆 kafasını tutmaya kendi kendine dönmeye yuvarlanmaya başlayonca tamamen düzeldi.doktorumuz düzelir demişti ama inanmamıştım düzeliyor merak etmeyin..
Nursevensahin Cocolingo bizim kafamız yamuk bakıldığında da belli çok müdahale etmeye çalıştım ama hep çok ağladığı için bıraktım
Kaderr_r Düz kafa yastığı var ondan alabilirsin benim kızım da sürekli sağ tarafa yattı yamukluk var ben düzelsin diye sola yatırıyorum arkasına yastık koyuyorum dönmesin diye
Kaderr_r Nursevensahin ben bazen uyuduktan sonra sola çeviriyorum :)ebeye sormuştum merak etme düzelir dönmeye başladığında demişti
Ysgl26 Nursevensahin evet hep sağa yatırma zaten sağına destek koy uyurken çevir kafasını soluna yatır.. luan kafasını kontrol edemediği için sen çevireceksin 1 ay sonra kendi döner zaten uyurken
Ysgl26 Nursevensahin uyanıkken benimki de izin vermiyodu çok ağlıyodu uykuya dalınca çevirip sağ tarafına dönemesin diye havluyu rulo yapıp sıkıştırıyodum kafasının altına iyice
Ysgl26 Nursevensahin sıkma canını düzelir zamanla..ama yine arada sağa da yatsın hem yorulur sıkılır hem de sğrekli sola yatmaktan sol tarafın şekli de bozulur .mesela günde 5 kez uyuyosa 4 sola 1 sağa yatsın gibi