Zlyha5858 Bebeğim 4aylık ve dişleri görünüyor endişelendim çok erken değilmi böyle erken diş cıkaran varmı neysptınız
eda_97 Zlyha5858 kızım 6 ay 10 günlük 6 tane dişi var birşey yapmadım açıkçası kendi kendine çıkardı biraz zor oldu tabi ki
Acemiiianne Zlyha5858 tam 4 aylıkken bebeğimin dişi çıktı şok oldum. Bugün 4 ay 4 günlük 2. Dişi çıkıyor
nazli-teacher33 Bugün 3 ay 15 günlüğüz ve bir haftadır diş ağrılarıyla ve kaşıntısıyla uğraşıyoruz. Kızımda da böyle olmuştu ve ilk dişlerin çıkması 1 ,5 ayı bulmuştu. Çok zor geçiyor henüz minik olduğu için umarım çabuk çıkar ya da kaşıntı ve ağrı son bulur
Zlyha5858 Yanlız değiliz ohalde bende cok saşırdım acıkcası son zamanlar cok huysuzdu salyalıydı sebep buymuş demekki biley yapamıyorum umarım erken cıkan dişler erken çürümez 😔böyle bişe duymuştum daha önce
Ygcdhcd Zlyha5858 benim ilk kızım 13 aylık çıkarttı ilk dişini şuan 8 yaşında düzenli fırçalıyor 2 yaşından beri ama sağlıklı değil dişleri
HnDeathnaln Oğlumda 4 aylıkken dış çıkardı 1.5 yaşında tüm dişleri tamamdı☺️ yani buna yapacak birşey yok