Tasfamily Merhaba bebeğim 5 aylık diyete başlıyorum. Emzirme sürecine uygun şekilde ilerleyecek, günlük tartı ve menü fotolarını isteyerek takip edecek (Birinin beni zorlaması şart 😀 daha önce böyle kilo verdim) bir gün önceden ertesi günün menüsünü verecek bir diyetisyen arıyorum. Böyle bir diyetisyenle çalışan memnun olan var mı ?
Elika00 Tasfamily dyt Aycanciftci Burdan birkaç arkadaşı yönlendirdim onlarda memnunlarda forumdan ulaştığınızı söyleyin yardım edecektir
Elika00 Tasfamily kendisine fotoğraf gönderebilirsiniz sanırım ben uzun zamandır kendisiyle ilerliyorum gönderiyorum fotoğraf
YaseminBS Tasfamily kişiye göre, herkesin bünyesi, alışkanlıkları, kilosu farklı malum :) instagramdan ücretsiz 21 gün şekersiz hareketi başlatıyor bazen, onunla da bir sürü kilo veren oluyor. Bir bakın, önemli olan enerjinizin tutması ☺️
superrrmom Tasfamily dytsabriyeinalerkan kendisi çok ilgili 13 aylık bir anne kendiside ben aşırı memnun kaldım iki arkadaşa önerdim onlarda memnun bir konusun isterseniz dm den