Elika00 Kızlar varsa öneriler bekliyorum Ben başlatayım Kare tost ekmeği kenarlarını alıyorsunuz iç kısmını merdaneyle açıp içine ince şerit halinde kaşar/sosis ne isterseniz sonra sıkıca sarıp yumurta ve Galata unu sonra kızartın enfessss
Bihteeeer Elika00 patatesi rendeleyip tavaya koyuyorum ortasına peynir maydonoz biraz baharat ve yine üstüne rendelenmiş patates iki taraflı kızartırım kapağı kapalı bir şekilde ☺️😋
Deletedmom_68 Elika00 yaptığım en büyük değişiklik domates salatalığın üstüne kuru nane atmak😂 domates salatalığın üzerinde nane varsa o gün keyfim yerindedir😂 herkesin yaptığı bişi mi bilmiyorum haşlanmış yumurtayı kesip zeytinyağı limon tuz kimyon karıştırıp servis etmek karabiber de olur ben köri de atıyorum çok güzel oluyor öyle ağır ağır baharatlı bir şey olmuyor bi çimdik yeter zaten
Havvabukre Elika00 bizim yörenin kahvaltılığını söylüyorum. Bir adet pırasa bir büyük havuç ve bir tane soğan Havucu rendeliyoruz Soğanı ince ince yarım ay şeklinde doğruyoruz Pırasayı da ne çok ince ne çok kalın bir şekilde doğruyoruz Mısır unu ve tuz ekleyip bütün malzemeyi karıştırıyoruz Tavaya sıvı yağ döküp hazırladığımız karışımı tavaya (varsa balık kızartma tavası) yayıyoruz Arkalı önlü kızartıyoruz🌸
Jelibonsmom Domatesleri kalın yuvarlak şeklinde doğruyorum, zeytinyağında hafif kavuruyorum, üzerine kaşar 🧀 ve kekik 🌿 Döküyorum, löp, afiyet olsun 😋
Asym33 Elika00 Domatesi halka halka kesiyorum tereyeginda pişiriyorum üstüne haşlanmış yumurtayı ortadan kesip domateslerin üstüne koyuyorum baharatları ekliyorum en sonda kaşar rendeliyorum mükemmel sonuç 😁