serencansever Merhaba hanımlar oğlum 27aylık ve cümle kuramıyor anne baba dede teyze amca gel git ver otur gibi kelimeler söylüyor sadece sizce normal mi? Sizin bebekleriniz kaç aylıkken konuşmaya başladı??
Kubrasolmmaz serencansever her bebek kendine özeldir bence benim oğlum çok erken konuştu kuzenimin oğlu daha geç konuştu hala bile cümle kuramaz kıyaslanması yanlış 3 yaşına kadar süresi var diyorlar sıkıntı yapmayın bol bol kitap okuyup kelime tekrarlatın faydasını görürsünüz
guzelbebegimmmm serencansever oğlum 3 yaşını 2-3 ay geçmişti konuşmaya başladı. Onu da anlayan yoktu bi ben anlardım. Şimdi 5 yaşında akıcı konuşuyor. Geç konuştu babası da öyleymiş
Canansena serencansever oğlum 2 yaşında anne bile demiyor baba ve su dışında tek bir kelime yok kızımda geç konuştu onu çok dert etmiştim zamanında o yüzden oğlumun konuşmamasını genetiğe falan bakladım fakat bir doktor da görmeli tabi şimdi randevu aldım haftaya doktora götürücem bakalım doktor ne diycek
Kubrasolmmaz serencansever korkmayın bazı şeyleri fazla abartıyorlar hep ilk en kötüsünü yazıyorlar maalesef