Fyzannesi Kızlar 3 aylık kızım kakasını yapmıyor 3 gündür . Normal mi tek anne sütüyle besleniyor . Kakasını yapamaması da huysuzluk yapar mı ? Napmam lazım
Minnakkk Fyzannesi eger gazını cıkartıyor sa 10 gune kadar normal karsılanıyot hatta doktor bize 15 gun bile beklenebilir onemli olan kakanın kıvamı demişti
Ysgl26 Fyzannesi 8. Gün bugün fitille yaptı sonunda. Hergün 2 çay kaşığı zeytinyağı verdim son 3 gündür ya da ondan bilmiyorum. Kafasına kadar sıçtı.. bir haftadır ağlıyo sürekli huysuz ıkınıyo yatırınca basıyodu çığlığı rahatsız oluyomuş demek mi.. rahatladı yavrum şükürler olsun keyfi yerine geldi güğcükler saçıyo. Doktor 10 gne kadar yapmayabilir normal diyo ama acayip ağlıyodu ve huzursuzdu yavrum .. zeytinyağı içirin hergün.. fitil de kullanmamaya çalışın alışkanlık yapıyo çünkü. hiç istemeyerek yaptm ama mecbur kaldm artık..
Mercosey Fyzannesi gazı Çıkıp kakası yoksa sorun yok 10 güne kadar. Huzursuz da değilse hiç sorun yok. Sadece anne sütü alıyorsa siz bol bol sıvı alın. Bol bol emzirin
BebekC Gazını çıkarıyorsa sıkıntı etmeyin oğlum da sadece anne sütüyle besleniyordu be hiç düzenli kaka yapan bi çocuk değil. 3-4 günde, haftada, hatta 10 günde bir filan yapardı. 5 aylık olduğundan beri biraz daha sıklaştı.
Fyzannesi BebekC 3 gündür yapmadı ondan önce öyle bi sıkıntımız yoktu . Aşı olduk acaba o mu etkiledi diyorum
BebekC Fyzannesi aşının öyle bi etkisi olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz. Yine de sıkıntı etmeyin 3 gün çok uzun bir süre değil anne sütü alan bebek için. 10 gün olmadan da müdahale etmeyin, bağırsakları daha yeni gelişiyor. Kendini toparlasın.
Ysgl26 Fyzannesi aradım bugün doktoru 10 günw kadar normaldir gaz çıkarıyorsa soru yok dedi. Getirelim i dedim karnı şiş ve sert değikse gerek yok getirmeyin getirseniz de fitil ya da lavman yaparız burda da dedi.ama çok rahatsız oluyo ağlıyo dedim fitil yapabilşrsiniz o zaman dedi. Yaptık bugün artık dayanamadım ağlamalarına huzursuzluğuna
Ysgl26 Mercosey yapmadığım şey kalmadı canım. Sıcak duş ılık suya oturtma zeytinyağı masaj hergün hepsini yaptım..inan 8 gündür uğraşıyorum. Kabız değil ama yapmadı yani anlamsızca..artık gece uykuları da bölünmeye başladı ıkınmaktan mecbur kaldım fitile.. zaten 4 e bölüp yaptım istemeye istemeye..demir ilacından oldu sanırım bıraktık onu da
Mercosey Ysgl26 hangi Demir ilacını kullanıyorsunuz. En doğalı bile yapıyor kabız ya bence. Ama Demir de önemli gelişimi için. Ben de kararsız kaldım.
Fyzannesi Ysgl26 Demir ilacı kullanıyoruz bizde sağlık ocağının verdiği . Acaba ondan mı alla alla ilk defa duydum
Ysgl26 Fyzannesi sağlık ocağının verdiği içeriği temiz değil cıva ve paraben var kullanmayın bence onu