sheyda9191 Snm1105 ben hipp organic combiotic kullandım 3. Aydan sonra fazlasıyla gaz yapmaya başlayınca sma comforta geçtim 4 buçuk aydor kullanıyoruz. İkisinden de çok memnunum aslında. Ama sma comfort zaten gaz ve kaka durumunu düzenlemek için özel formülize edilmiş bir mama. Her bebeğe farklısı iyi gelir. Comfortla başlayın isterseniz belki sizin bebeğinize de iyi gelir sorun yaşanmaz.
ikicanpareannesi Bence kesinlikle sma, değerleri çok iyi içerik olarak ve kaç senenin maması yani ben nedense hep ona güvenmişimdir
MasaLiyam Sma comfort kullandım bebeğimi kabız etti hala düzeltemedi kendini hala kabız bıraktık mamayı memeyle devam öncesin de Sma optipro kullanıyordum memnundum ama bulamadım diye diğerini aldım almaz olaydım şimdi çocuk kaka yapmıyor yapınca da kabız 🥺🥺🥺
umutunannesiiii MasaLiyam bebeğiniz bir aylık yeni düzene giriyor bağırsakları doktorunuz belki probiyotik damla verebilir anlatın durumu bizimde başlarda kabızlık vardı sonra günde mutlaka 1 kez yapmaya başladı şuan 4 aylık 2 kez de yapıyor bazen ben hep aptamil kullandım artı anne sütüyle beraber
MasaLiyam Yasirefeninannesi alayım o zaman. İnanılmaz kabız oldu geçmedi de ne yapacağımı şaşırdım kestim mamayı sütle devam ediyorum 🥺