Colahusu Sütümü dün biberona koyup verdim bugün meme reddi yapıyor yine sağmam lazım biberou temizlemem gerekiyor mu
DunyamMavi Colahusu biberon kullandıkça memeye dönmeyecek biliyorsun dimi ? 2 ay biberon verdim sadece günde bi kere falan bazen o kadar bile vermedim. 3 aydır uğraşıyorum hala red yaşıyorum ara ara.
Asil1602 Colahusu Tabiki temizlemeniz gerekiyor biberon temizlemek için özel deterjanlar var fırçası ile güzelce yıkamanız lazım es geçmeyin bakteri oluşur
tineanigra Colahusu her mama dan sonra sıcak su ve biberon temizleme deterjanı ve fırçası ile yıkıyorum. Temizlemek gerekiyor bakteri yuvasına dönüşüyor kullanılmış biberon
Colahusu DunyamMavi evet ama tepiniyor resmen memede aç ama içmiyot bnde ac kalmasın diye öyle yapmak zorunda kalıyorum 🥺
Ysgl26 Her gün yıkıyorum deterjanıyla haftada bir de herşetini kaynatıyorum emzik biberon diş kaşıyıcı pompa ne varsa
sheyda9191 Colahusu hem fe her seferinde başlığını kapağını her yerini temizlemeniz gerek. Çabuk bakteri ürüyor yoksa Allah korusun.