Aselemine27 Memnun kaldığınız halı örtüsü var mı acaba önerdiğiniz site bide süngerli olanlar mı iyi kayma yapmayan modeller hangileri
Pasa27 Aselemine27 Çevrenizde metre ûstü kesenler varsa onlar herepsinden iyi oluyor internetten aldığım lastikli halima olmadi
Damla29 Aselemine27 bi dünya para verip kullanmadım dolaptan sattım bu kaymaz olandan değilde velsoft diyolar ondan almıstm ınsgtramdan bana göre değil halı örtüsü süpürmek rahat olmuyor
allahimsabirver Aselemine27 süngerli olanlar iyi değil bide halınız eski tip naylon olan halı olursa örtü çok iyi tutuyor kaymıyor ben nette almadım normal mağazadan aldım nete güven olmaz
gibicibicis Aselemine27 trendyol Yörük home dan almıştım aylardır kullanıyorum süngeri yok dümdüz örtü kayma tüylenme yapmadı memnunum
Aselemine27 Damla29 bana göre de degil aslında ama kızımdan dolayı bi denenmek istiyorum çok kirleniyor
Damla29 Aselemine27 benim oğlum yerdeki klimi bile tutmuyor yazın ince halılarım var kaldırıyor altına giriyor örtüyü oğlum olmadan aldım ama denemek için bile kullanmadım açıkcası
Kbramhmed Aselemine27 bende halı temizliğine derman gelmediği için yeni aldım trendyoldan süngerli olanlardan halınızın boyutuna uygun alırsanız çok fazla kaymıyor süngeri tutuyo şimdilik memnunum