Anne76 Sosyal yardim hizmeti orda ilk basta sorulan soru (aile destek programina basvurmak istiyorMusunuz) diye, o farkli birsey mi veya onu illa evet mi secmek gerekiyor Basvurdan sonra eve geliyorlarmi?
allahimsabirver Anne76 evet deyin eve geliyorlar ama benim evin içine bile girmediler kapıda soru sorup gittiler başvuruda bulunun soruları sordular o kadar
Brutal-Betty Anne76 evet seçeneği seçerseniz aile destek paketi alacaksınız çıkarsa benim iki çocuğum var 1450 aldım
Brutal-Betty Anne76 Aile destek paketi 1450 Elektrik desteği 217 Doğalgaz desteği 675 Şartlı eğitim yardımı ayın 27 sinde yatacak Şartlı sağlık bunlar çıktı bana ayın 27 sinde yatacak
ozgebalc allahimsabirver yeşilkart başvuru sonucu nerde oluyor? Bende sosyal yardımlaşmaya gittim belediyeye bir sürü evrak imzaladım ama onun sonucuna nerden bakılıyor bilmiyorm
Ballkizimm Brutal-Betty bana hicbir yardim cikmiyor. Size ne guzel hersey cikmis. Nasil oldu acaba keske banada ciksa
allahimsabirver ozgebalc herhangi bi sosyal güvenceniz yoksa yeşilkartlı olunuyor zaten ben başvuru yapmadım hep yeşilkartlıydım
ozgebalc Brutal-Betty bizim de sigortamız yok sadece aile destek ve doğalgaz çıktı elektrikte yok anlamadım
Brutal-Betty iki_prens_annesi ilimize bağlı sosyal yardım vakfına gidip yazıldım hiç almadım bu ay alacam tam olarak bilmiyorum çocuklar için verilen bı para
iki_prens_annesi Brutal-Betty ilkokula mi gidiyor cocuklrin o olabilr sartli saglik ne oluyo onu anliyamdm cnm