Wanderlust Benisahtesevme2 yapan kisiye gore 2-3 saat arasinda surebiliyor islem. Fiyatlar da il/ilce iscilik kalitesine gore degisir. En asagi 300den basliyor 600e kadar
Deletedmom_19 Benisahtesevme2 istediginiz sekile gore degisir islem saati genelde 1 ile 2 saat suruyor ben 180 tl yaptiriyorum surekli
1anne2cicek Benisahtesevme2 protez tırnak ile gusül olmuyor diye biliyorum yine de bir araştır istersen
Eslemdemr0308 Benim yengem yaptırdı sonra sürekli yaptırmak zorunda kaldı kendi tırnağı zamanla inceldiği için kendi tırnağını kullanamıyor artık acıyor diyor takma tırnak da mecbur yaptırmak zorunda kalıyor 2-3 ayda bir yeni tırnak yaptırıyor ve çok pişman.
Benisahtesevme2 Eslemdemr0308 benım yaptırma amacım tırnak yememek aslında bı sure kullanıp sonrasında o sekılde devam etmek
Eslemdemr0308 Benisahtesevme2 tırnak yeme huyunuz varsa protes tırnak yerine acı oje süre bilirsiniz benim size naçizane fikrim tabi sizin kararınız ben yengenden bildigim icin sıcak bakmıyorum protes tırnağa 🥰
yagmurkokusu_ Benisahtesevme2 benimde tırnak yeme alışkanlığım vardı 4 5 yaşlarında başlamışım 1 buçuk iki sene önce bıraktım zor oldu ama bir kaç şeylerle tetikledim şuan kalıcı oje yaptıracağım
Wanderlust Benisahtesevme2 manikur sonrasi jel ile tirnak boyutunu ve seklini verme uzerine takma tirnak sonrasinda yine duzeltme/kesme/torpuleme sonra kalici oje kalici ve en son oje kurutma islemi
Bhr28 Benisahtesevme2 ilk olarak Manikür yaptılar ,şimdi törpülüyor bende merak ediyorum . İlk kez yaptırıyorum 😊
Deletedmom_19 Benisahtesevme2 normalde 350 tl benimde ama eski personel oldugum icin indirim yapiyorlar