siyah3430 Son123 vizeyi %30 görünce boşa çalıştım hissi oturdu üzerime 😂 Bilgisayar programcılığı yeni bir bölüm hayırlısı bakalım
heymom__ Son123 hiç bakamadım, yanlış zamanda yazıldığım kanaatine vardım. Dondurma yapabilirsem eğer kaydımı donduracağım çok üzgünüm 🫠
Son123 siyah3430 bende lisans çocuk gelişimi 4 dersim var 3une çalıştım birine hiç bakmadım bakamadım daha doğrusu final yüzde 70 olunca içim rahatladi
Son123 heymom__ bende bir dersin hiç yüzüne dahi bakmadım zaten oğlumla çalışamıyorum o uyuyunca da yorgun düşüyorum yetistiremedim
heymom__ Son123 ya evet bebisle çok zor, yemek yapamadığım aynaya bakamadığım günler geçiriyorum akşamlarıda bayılıyorum zaten onu uyutunca. Sanırım onu günde ⅔ saatliğine kreşe gönderebildiğim zaman tekrar baslayacağım şu anda benim için imkansız 😒
Son123 heymom__ bende bu sene başladım bakalım aslında bu dönemki 4 dersimden 3 ders i daha önce almıştım ama muaf etmediler onda pek zorlanmam gibi diğeri de gecebildigim kadar artık ama zamanlamanin yanlış old düşünüyorum bende
halamidagakaldirmislar Valla düşük not almak istemediğimden vizenin yüzdesi düşmüş olsa dahi oturdum adam akılllı çalıştım, bakalım güzel sorular gelir inşallah ☺️