Linailkay Kızlar Kullanan var mı sleepy aldık yine pişik yaptı bide morfix kullanmak istiyorum ama emin değilim
gocebebirbayan Linailkay molfix kullanıyor kızım hiç pişik olmadı 21 aydır. İlk kullandığınız bez neydi
Muges4 Linailkay doğduğundan beri memnunuz biz, hiç sorun yaşamadık 1 yaşında kızım. Daha da değişmem devam ederiz
Zahire38 Linailkay bebeğim dogdudnda Prima ile başladım ve molfixle devam ediyorum sleepy bizdede pişik uapti molfixten memnunum
Linailkay gocebebirbayan ilk sleepy kullandık ilk zamanlar bişey yoktu sonrada. Pişik yapmaya başladı sora can bebeye geçtim uzun süre onu kullandım ama oda torba gibi yapıyor işeyince kötü oluyor sleepy aldık tekrar denemek için pişik yaptı yine
Linailkay Muges4 bende deniyim herkes önermiş kalıpları nasıl benim kızımda 1 yaşında kac numara iyi olur
Linailkay Ruzgarsmom1 goon markasının kilot bezini aldım büyük beden alamamam rağmen göbek ve yanlarda çok lastik sizi çıkıyordu
Asli1453 Linailkay oğluma kullandım şimdide kızıma kullanıyorum çok memnunum hiç pisigimiz olmadı şükür
yorgunanne_ Linailkay ilk çocuğum 2 buçuk yaşını geçti 2 yaşında bıraktık bezi sürekli molfix kullandım şuan 3 aylık erkek bebepim onada molfix kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık 🙏
Tasfamily Linailkay molfix daha kalın kaliteli ve sızdırmıyor sleepy daha ince Kakayı emmiyor taşıyor genelde ikisinide kullandım molfix daha iyi. Birde lavaboda ılık suyla poposunu yıkayın sık sık kaka yaparsa kesin yıkayın zaten pişik öyle geçti bizde