Deniz06 Gaz sorununuz, uyku düzeniniz nasıl? Benim bebeğim 4 ay 17 günlük. 5. Ay daha mı güzel geçecek merak ediyorum, o yüzden sormak istedim. Gaz sorununuz bitti mi? Her bebek farklıdır biliyorum linçlemeyinn🤣
Zeynepcndr3 Deniz06 Gaz sorunumuz 3. Aydan sonra bitti hep kendi çıkarıyor yardımsız , uyku düzeni ise dişten ötürü değişiyor 3 gün güzel uyuyor 1 gün huysuz oluyor çok sık uyuyanıyor o yüzden belli olmuyor 🥰 ama 4. Aydan daha da güzel bence bu ay herşeye tepki veriyor anlıyor gibi ☺️☺️ Oyuncaklarla oynuyor çok meraklı herşeyi merak edip inceliyor çok dikkatli şekilde biraz daha çok yoruluyorum bu ay 3. Ayda dönmeye başlamıştı ondan ötürü zordu bu ayda emeklemeye başladı bıraktığım yerde bulamıyorum bi saniye de koltuğun altında 😅😅😅 o yüzden wc ye gitmeye bile zorlanıyorum güvenli bi yere bırakıyorum yada öyle işte canım dediğin gibi her bebek kendine özgü farklı ☺️
Ecrin27 Deniz06 kızım 5 ay 4 günlük hiç gaz problemi yasmadik ama şuna hiç bir şekilde mama istemiyor av olmasina rağmen 30 ml zor içiyor. Bide tukurmeyi öğrenmiş agizidaki mama yi tükürüyor 🤦🏻♀️ gündüz uykularimiz kalmadı sadece kucak etrafı incelemek istiyor yemekte bile masada olanlarda yemek istiyor vermedigimiz için sinirlenip elini ağzına gotuyor 🤣 yani artık çok zor durduyoruz akşam 8 oluncada mayisip gidiyor .
Deniz06 Zeynepcndr3 aa tam 5 ay kaç günlük? Ya inşallah benim bebeğim de emeklemeye başlar çok istiyorum bunu. Bizimki popoyu kaldırıyor da göğsünü kaldıramıyor. Dönmeye de başladı altını değiştirirken hiç durmuyor 😁
Zeynepcndr3 Deniz06 Fırlamalar ya 😅😅😅 canımm 5 ay 18 günlük olduk 5 aylık olur olmaz emeklemeye başladı bir anda oldu 🙈 çok meraklı hırslı bi bebek kollarını kuvvetlenir kuvvetlenmez emekler diyorduk öyle oldu kolları güçsüz olduğu için gidemiyordu ilk başlarda hep gözüne bir hedef (oyuncak ) belirleyip gitmeye çalışıyordu sonunda başardı 🥰 şimdi koyduğumuz yerde bulamıyoruz ama çok komik oluyorlar ya minnacık olunca sevimli oluyorlar 😅
Deniz06 Zeynepcndr3 evet bizimki de bayağı meraklı. Biz de erken yürür diyoruz bakalım ne sürprizlerle karşılaşacağız. İnşallah ama bizimki de emekler
kadriye07 benimde bebişim 4 ay 9 günlük uyutmada zorlaniyorum sizde durumlar nasıl birde emerken bile çok zorluyor kıpır kıpır herşeyi inceliyor üzerimdeki kıyafete kadar🙂
Deniz06 kadriye07 emerken etrafına bakıyor bizimki ama maşallah iştahı yerinde. Uyku sorunu bizde de var
Deniz06 Hazalks bazı bebekler yüz üstü yatmayı sevmiyor. Bizimki de sevmiyor aslında kafayı gömüyor orayı falan yalamaya çalışıyor ama dönüyor da
Hazalks sukran12367 koyuyorum sesli oyuncak tummy time kitabı bile aldım yok kafasını oraya gömüp sağa sola sallayıp ağlıyor nefes alamıyor gibi yapıyor yüz üstü yatıyor kafayı cevirmiyor bu gidişle dönmeyecek :(
Serapthewhite 5 ay 1 günlük gündüz uykusu kucakta memede olursa var diğer türlü kesinlikle uyumuyor gece 11 12 de zor uyutuyoruz. Alt değiştirme ve kıyafet giydirme her defasında olay oluyor dönerek kaçmaya çalışıyor sürekli. Gaz sorunu kalmadı kendisi patır patır yapıyor artık 😅 Emerken durup gülücükler atmaya başlıyor falan inanılmaz tatlı ama yorucu bir dönem 😍
Deniz06 Serapthewhite inşallah bizim gaz sorunumuz da biter. Üst değiştirmek gerçekten büyüm mesele 😀