Dgm181 Merhaba hanımlar oğlum iki gündür yanakları kızarık uyanıyor alerji olabilir mi bir bakar mısınız
Aylakiz0-6 Dgm181 merhaba oğlunuz kaç aylık? Ek gıda alıyor mu? Benim bebeğimde de aynı şekilde oluyor doktor egzama dedi ama ben alerji olduğunu düşünüyorum bu sebeple tekrar test için götürücem
Mervece0308 Dgm181 alerji gıda tüketiminde ilk 5 dk ile 30 dk arasında olur ve sonrasında geçer. Duştan sonra oluyorsa kullandığınız sabun yahut şampuan dokunuyor olabilir biraz kuru gibi duruyor nemlendirebilirsiniz. Çok soğukta kalmış gibi duruyor sanki
Dgm181 mA_06 bizimde salyamız çok akıyor bu ara damaklarıda kaşınıyor diş ile ilgili olabilir mi acaba
Gmznr2909 mA_06 bir once ki yorumda dediğim gibi sıcaktan duşta ferahlığı çocuk evi 22 23 derece de tut kalın giydirme kendinden bir kat fazla girdir örneğin sen evde tişört gidiyorsan ona bir aklet bir penye kazak giydir
esguna Dgm181 ben de paketli gıda tükettiğimde böyle oldu yavrum yanakları ve ayaklarında bioederma atoderm kremini kullandık çok iyi geldi tabi bende kestim paketli gıdayı. Muhtemelen alerjik egzama gibi duruyor