Ysgl26 Kızlar bebeğim bi haftadır emmeyi redeediyor mama ile devam ediyoruz sadece sabah uyanınca emiyor o kadar.. bidaha asla almıyor memeyi görünce çığlk kıyamet ağlıyo.. sütüm de çok azaldı sağıyorum 20 cc anca çıkıyo iki memeden. Günde 3 litre su içiyorum malt içecekleri süt arttırıcı çaylar damlalar helva kuruyemiş herşeyi deniyorum artmıyo sütüm.. napıcam çok üzülüyorum 😔😔 kesilir mi sütüm ? Bebeğim daha 5 aylık olmadı bile..
Birbebetoannesi Ysgl26 bebek uyuyunca siz de dinlenin, bol bol emzirin, bir de sütüm azalıyor işte gibi düşüncelere girerseniz o da etkiliyor. Semizotu, bulgur pilavı , dut kurusunun sıcak suya atıp 3-5 dk demle sonra süz için o da iyi geliyor
Ysgl26 [silindi] yaa kız Allah razı olsun senden. Bak içeli daha 4 saat olmadı bile ama gerçekten etki etti ha.. bebeğim emdi baya sütüm geliyor şükür. Allah ne muradın varsa versin bacım😍😍🥰🥰
mavi_06 Ysgl26 şütü sağınca çabuk kesiliyor sağıp biboronla verincede emmek istemiyor biboronu hayatınızdan çıkarın büyük kolaylık ama meme istemiyor sonra oğlumda ne zaman biberon la sağıp süt versem arkasına memeyi görünce öcü görmüşe dönüyor kesinlikle emmiyor bol bol sıcak duş alın artışı görüceksiniz