Dmt-01 merhabalar kızlar..tencere seti almak istiyorum karacadan iki set arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir biri biogranit steel plus diğeride biodiamond powerful siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
kitapkurdubebeninanasi Dmt-01 karacadan çeyizim icin granit ve çelik tencere seti aldim kullanmaya baslayali 3 yil bile olmadi ama ikisi de pert durumda hic makinede yikamam hep elde yikarim ona rağmen…
Dmt-01 kitapkurdubebeninanasi çelik tenceresini kullanıyorum memnunum aslında oyüzden şimdi yine karaca düşündüm yorumlarıda iyi aslında bide taç markasının granit seti varmış onu biliyor musunuz
lalbg Dmt-01 hem granit hem çelik kullandım karaca’dan 2 yıl geçmeden ikisi de kullanım dışı oldu. En iyisi korkmaz gerçekten.
CizerBirAnne Dmt-01 hiç biri, granit de söylendiği kadar sağlıklı ve uzun ömürlü değil. Ben karacadan çelik tencere seti almıştım pandora diye geçiyor, 7 yıldır tepe tepe kullanıyorum hala sapasağlam.
kitapkurdubebeninanasi Dmt-01 tac tan nevresim bornoz setleri aldim ama tencere setini bilmiyorum hiç
Deletedmom_123 Deletedmom_123 günahını almıyım nevresimleri idare eder gerçi nevresimleriyle yorganlarının boyu uyumuyo orası da ayrı 😂😂
Mmeelliikkeee Dmt-01 seçeneklerde yok ama asla Karaca tercih etmem . klasik tüm çeyiz Karaca bir senede granitler çöp kiii kullanımına dikkat ederim sadece bambu kaşık makineye atmam vs . Bir daha alsam başka markalara bakarım ikea tava tencereler çok iyi mesela sosluğum vardı tek çizik olmadı her gün kullanırım.
senamiray Dmt-01 ben bunu kullanıyorum şimdilik birleşti yokta evlendiğimden beri 3 kere garantiye gönderdim Karaca tamamiyle pişmanlık bunu da gönderirim bir kaç aya sene de bir gönderip yenisini alıyorum😄
Yummyyummy Dmt-01 Karaca çaycımın demliği ikinci kullanımda çatladı,tost makinesi durmadan şalter attırdı,granit setim çok titiz kullanmama rağmen daha iki sene olmadan çizik çizik oldu söyleyeceklerim bu kadar😅Bir daha asla tercih etmem önermem de ..
redballoons Dmt-01 ben evlenirken karacanin normal granit setini almistim cok cabuk eskidi, hatta attim birkac parçasını ki pek yemek yapan biri de degilim😁
Dmt-01 lalbg korkmazda granit var mı peki çelik var çeliği iyi biliyorum hem evimin altında mağazasıda var almam daha kolay olur
lalbg Dmt-01 evet granit de var. Hatta bi modeline daha baktım geçen gün şimdi hatırlayamıyorum ama granit gibi granitten daha iyiydi ona da bakabilirsin.