03saliha06 Merhaba anneler sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanmak istemiyorum 1 hafta kullandık huysuzlaştı önere bileceğiniz bir kan damlası varmı?
Aydiles 03saliha06 ferrum kan damlası kullanıyoruz, zeytinyağına damlatıp sabahları veriyoruz, kabız yada gaz yapmadı, tek sorun aç karna verip 1 saatte aç bekletip sonra emzirebilmek😣
Hasret 03saliha06 benim bebeğime de dün verdi bebeğime vermeden önce tadına bakmak istedim çünkü tentirdiyot gibi duruyodu acaba yanlış mı verdi diye aklımdan geçmedi değil hani 🤷♀️Tadıda 🤢
Nilsmom 03saliha06 Sidefer kullanıyoruz canım, tadı çok tatlı. Emzirmeden yarim ya da bir saat sonra veriyorum.
03saliha06 Hasret aynen canım tadı kötü onuda gectim huyunu değiştiriyor cocugun kullanmadan başka bi damla al bence
deletedmom4842 Aysnrbztp 4. ayda kullanılıyor 03saliha06 Ya bende kullanmaya başladığımdan beri uykusuzluk huzursuzluk oluyor bir de kaka da sorun var sebebini bu ilaca hiç bağlamadım ama sanırım ondan olabilir gece uykusu çok güzeldi kullandığımdan beri geceleri sürekli kalkıyor
03saliha06 deletedmom4842 aynen canım bizdede aynı sorunlar var hemşiremize sordum yapabilir dedi o yüzden başka kan damlası almayı düşünüyorum kullanmıyorum 2 gündür normale döndü yavrum
03saliha06 [bilinmeyen] başka bi secenek kalmıyo ki canım kullandığım iki şey vat bi d vitamini bide bu damla vitaminide 15 günlükten bu zamana kadar kullandım bir sorun olmadı
03saliha06 [bilinmeyen] hemşire 3 yaşına kadar dedi d vitamini tok karnına veriyorum 6 damla şeklinde kan damlasınıda aç karnına veriyordum ama bıraktım başka bi damla alıcam
Narin Ferrum kullanıyoruz 1 buçuk aylıkken başladık.Kabızlık yapıyor.Doktorumuz mama içtiği vakit içine zeytinyağı damlat dedi.Bu şekilde yapıyor ama bu seferde bağırsakları tembelleşecek diye korkuyorum.
Narin 03saliha06 Yok denemedim doktorumuz verdi diye ama şimdi belirticem kabızlık yaptığını belki değiştirir ama genel olarak içeriği nedeniyle hemen hemen tüm kan ilaçları kabızlık yapıyor maalesef.
03saliha06 [bilinmeyen] 🙂sizin varmış baya 4 ay aşısına gidince vericek ama işte onunla birlikte problemlerde geliyor huysuzluk kabızlık uykusuzluk vs.