Arkadaşlar gerçekten surda bebegim uyudugunda vakit gecirmeyi cok seviyorum birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Dertlerimizi anlatıyoruz fakat artık ben girmek istemiyorum inanki bu ara o kadar otizim postu gördüm ki he diyebilirsiniz ki bakmayın ben gercekten otizm teshisi almış annelerimizi ve yavrularımızı kasdetmiyorum hatta bir bayan vardı ne güzel yazmıştı otizimle ilgili teshis konusunda ama artık yok göz teması yok çocugum otizim mi yok söyle otizim mi sizlerin bunları yazması bile bence otizimli yavruları olan annelere kötülük otizim kötü birşey değil oda bir hastalık nasıl seker hastalıgı veya kronik hastalıklar varsa tedavisi var yani otizimi öcü gibi göstermekten vazgecin he asıl sitem sürekli annelerin burda aklı karısıyor ister istemez zaten hepimiz evhamlı insanlarız ne zorluklarla büyütüyoruz yavrularımızı hepimiz mesela ben prematüre annesiyim 30 haftalık dogum 40 gün küvez rabbim kimseye yasatmasın zaten gelişim olarak geriden gidiyoruz doktorlar iyi desede burda okuyorsun ister istemez daha cok gözlemleyip normal olan seyleri bile anormal gibi bakıyorsun asla kimseye yok paylasmayın yok yazmayın demiyorum demeyese hakkım yok ama lütfen ya biraz daha dikkatli olalım lütfen yazdıgım yanlış anlaşılmasın umarım anlatabilmişimdir.