kahveseftali Kızlar bildiğiniz güzel yulaf tariflerini yazar mısınız? Kendime granola ve yulaf aldım ama hiç tarif bilmiyorum. Kafama göre sütü döküp yedim ama süt de gaz yapar diyolar siz nasıl yiyorsunuz? 😌
Elfvli kahveseftali ben ince öğütülmüş yulaf kullanıyorum. 1 bardak süt ile 3 yk yulaf pisiriyorum. İçine Hindistan cevizi yağı ve tarçın ekliyorum. Kuru meyve kullanmayı seviyorum. Kuru üzüm Kuru dut oluyor genellikle. Piştikten sonra üzerine biraz tahin birazda hurma özü ekliyorum. Bunu yemeyi çok seviyorum. Bazen de yogurt ile yulaf karıştırıp onun da içine tarçın ve keten tohumu ekliyorum.
Koalaannesii_0610 kahveseftali Yulafi sütle pişiriyorum üstüne muz ceviz Cennet hurması en yakistrdigim bir kare bitter koyup filtre kahveyle tüketiyorum kahvaltıda daha sonra bazlama yapiyorum un haline getirip veya yoğurt yumurta yulaf birazda tuz karistrip tostta içine kaşar koyarak tost yapıyorum çok lezzetli oluyor ara ogunlerime sağlıklı toplar yapıyorum çok altarnatif var 🥰
HappyKids Buradan tariflerimize bakabilirsiniz🥰 https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/evde-yulaf-unu-yapimi-ve-yulaf-unuyla-yapabileceginiz-tarifler/