Minikpatatesim Tosbikkkk benim oğlum 8 de kalkıyor akşam en geç 10 11 yatıyor ama farkeden hiçbirşey yok gece sürekli kalkıyor ve sürekli bana dokunmak istiyor elleri hep yüzümde asla başka yöne dönüp yatamıyorum kımıldadığım dakika uyanıyor😭 allah sabrımızı arttırsın
Tosbikkkk Minikpatatesim Amin kuzum öğlen nasıl peki öğle uykusu var dimi Bide 2 yaş sendromu ne durumda İnatlaşma ağlama var mı
Ococila Benim oğlumda iki buçuk yaşında 31 aylık hala gece uyanıyor bazen 2 kere falan anne diye bağırıyor yanına gidiyorum ya su istiyor yada birşey istemiyor yanına uzanıyorum geri uyuyor
Duyulurum Esra-ozsusam4 27 aylık oğlum da uyanıyor gece :( gündüz az uyuyunca dsha iyi uyuyor sanki ama gündüz de az uyumak istemiyor. Sizinki gündüz kaç saat uyuyor?
Esra-ozsusam4 Duyulurum bnde gündüz max 2 saat uyutyorum bazen 1.5 saat ama 1 e indirmeyi düşnüyprum artk aksam zor uyuyor :(
Minikpatatesim Tosbikkkk aşırı inatcı hırçın asla yemek yemiyor öğlende uykuya çok zor yatırıyorum bazen uyutamıyorum bile
hhanim Esra-ozsusam4 kizim 25 aylik 1 aylik oldugundan beri her gece en az 2 3 kez uyanıyor hatta 2 3 kez uyanirsa bu gece az uyandi diyorum. Genelde 5 6 bazen 7 8 🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 çözümü bulan varsa soylesin😭 artik uyku egitimi falan da verilmez besiginden tirmanip cikiyor denedim gecenlerde zaptedemiyorum
Esra-ozsusam4 hhanim 25 aylık , 2 den sonrası fazla ya :( emmiyor dimi. Alıskanlık yapmısta olabilir. Her uyandıgında gitmeyin yanna yada yat bn geliyorum deyip yatmasnı saglayın bir deneyin bakalm nolck
hhanim Esra-ozsusam4 emiyor.ve beraber yatiyoruz cok cok sık uyandigi icin😞 emmeden asla uyumuyor çıldırıyor kesicektim ama hasta oldu kiyamiyorum hasta oldukça önümüz de kış ne yaapacagim bilmiyorum😭
Esra-ozsusam4 hhanim hepsi öyle ama inanın alışıyorlar 3-4 güne. Kendi rahatınız için en azından artık
Lalinn Esra-ozsusam4 açıkçası benim bebeğim büyüdüğünde yani bebeklikten artık çocukluğa geçmeye başladığında hâlâ gece sürekli çok sık uyanırsa ben uyku eğitimi alıcam yoksa çalışan bir anne olacağımdan çok zorlanırım
Babybloom Esra-ozsusam4 23 aylık. Gece 9da uyuyor bir kere süt istemek için uyanıyor. 2 ay önce birkaç kere uyanır yanına yatmamı filan isterdi. Ben kararlı olunca o vazgeçti😁