MasaLiyam 1 ay 15 günlük bebeğim yüzü kafası sivilce gibi olmuş doktor Atopik dermatit dedi egzama yani nemlendirici dedi ama başka şekilde geçiren var mı
Ckudll MasaLiyam la roche lipikar baum kullandım o çok iyi geldi sonradan da bepanrhol sainsdaily e geçiş yaptım herhangi bir problem yok bol bol nemlendirmeniz gerekir tek çözümü o
Sulee_ MasaLiyam La Roche pasoy lipikar öneririm kesinliklee benim bebeğimde atopik dermatit bu kremi evden eksik etmiyorum bulamazsam bioderma atoderm alıyorum
oykumoms MasaLiyam bizde yağlı egzama dedi az önce nemlendirici kullan dedi bnde burda bekleyim mustelanın önerdi bize
MasaLiyam Brutal-Betty bende bepantol kullanıyorum şuan inşallah geçer gördükçe yüzünü içim sızlıyor 🥺uyurken kızarıklığı yok uyanınca kızarıyor sizinde öyle miydi
MasaLiyam Ckudll bende alayım deneyeyim çok sağolun ama sizin de bebeğinizin uykuya geçince kızarıklığı sönüyor muydu sivilce gibi kalıyor kızarıklık geçiyor uyanınca kızarmaya başlıyor
MasaLiyam Sulee_ peki bebeğiniz uyuyunca kızarıklığı azalıyor mıydı sizin de bende dediğiniz kremleri alayım teşekkür ederim
Sulee_ MasaLiyam benim kızımın yüzünde yoktu vücudunda ellerinde vardı hep kafasında iki üç tane vardı ama yüzünde hiç olmadı o yüzden hiç dikkat etmedim uyurken nasıl olduğunu
Ckudll MasaLiyam evet aynısı oluyordu uykusundayken normale dönüp uyanınca kısa sürede kıpkırmızı oluyordu tek çarem bahsettiğim iki krem oldu 6 aylık olmak üzereyiz şuan birşeyi kalmadı vücudumuzdada vardı bizim hepsi geçti