gamzelioglan_annesi Kızlar oğlumun çamaşırları için dalan roxy aldım ama detqrjan gözüne koyuyorum fakat su alırken deterjan gitmiyor kas katı kesiliyor napmam lazım
Sblatc gamzelioglan_annesi bende bu markayı kullanıyorum usun zamandır ama böyle bi sorun yaşamadım deterjanlık kısmında mı kalıyo
Keremikoo gamzelioglan_annesi agzi acik kalip nemlenmis oalbilir mi. Duru granulde yasadim benzer sorunu. Sebebini ona bagladim. Bi sure sicak suda cozup oyle makineye koyup bitirdim. Yeni paket alinca sorun yoktu ve agzini hep kapadim kilitli.
Seheyas gamzelioglan_annesi iki çocuğumada bundan kullandım hiç öyle karşılaşmadım halen de kullanıyorum acaba su alırken tam almıyor mu? Lekeli kıyafeti olduğu zaman da içinede atıyorum pamuklu programda 40 derecede yıkıyorum 😊
Kubrahmet0807 Ben de kullanıyorum hiç olmadı böyle bişey. Acaba sıvı deterjan yerine koymayasınız dalgınlıkla
gamzelioglan_annesi Kubrahmet0807 her zaman her detarjanımı koyduğum yere koyuyorum sıvı deterjan için farklı aparat var sizinki kullandığınız nasıl acaba ben Bi fotoğraf atayım
Keremikoo gamzelioglan_annesi bazen oyle oluyor dedigim gibi ben ona yordum.ya nemleniyor bisi var. Sicak hatta kaynar suyla cozup cozup kullancaksiniz baska care yok malesef.
gamzelioglan_annesi Seheyas hijyende yıkıyorum ben oğlumun kıyafetini çok da güzel su alıyor öbür deterjanlarımda sorun yok safece bunda su alırken öyle kaskatı kalıyor gözde anlam veremedim
Seheyas gamzelioglan_annesi oğlumda da bunu kullandım 3 yıl şimdi kızıma kullanıyorum 10 aydan beri hiç karşılaşmadım
gamzelioglan_annesi Seheyas şimdi baktım üretim tarihi 2015 son kullanma tarihi 01.12.2022 ondna kaynaklı sanırım olabilir mi
Sblatc gamzelioglan_annesi bence olabilir bende roxy kullanıyorum ama paketi böyle değil bu eski paket gibi
Seheyas gamzelioglan_annesi olbilir ma trihide ve yeni paketliler 5-6 ay önce geçildi en son aldığımda bu paketti adm demişti yeni paketlilere geçilecek gramajı azalıcak demişti 2 kg olanındn almıştım