Rozalinda Yardım edin kızlar, burnu tıkalı nefes alamıyor dönüp duruyor. Kalorıferin üstüne su koydum havluyu ıslatıp serdım. Soğan koydum odaya. Baska ne yapabilirim. Çok telas yapıyorum hasta olunca🤦♀️🤦♀️18 aylık
asyakusunannesii Rozalinda burnunu serum fizyolojik ile temizlemeniz gerek otribebe ile çekin yatırmadan önce ayaklarının altına vicks sürebilirsiniz yastığına yada kıyafetine cold mix damlatabilirsiniz
seymabykn Rozalinda İlliadin burun spreyi varsa her iki burun deliğini birer yada ikişer fıs sıkın sonra otribebe ile çekin
Yamacefeninannesi Rozalinda serum fizyolojik ile temizleyin olalı evinkzde şuan yok 1 litre su için yarım yemek kaşığı tuz temiz suya ama koyup kayantip soğuduktan sonra yine burnuna uygulayabilirsinjz ayriyeyten Cold mix yada okaliptüs yağı alio yakasına yada yastığına damlattiginiz da dafuzekecektir
Rozalinda asyakusunannesii ya uyuyor şuan da. Hiç burnunu vs elletmıyor çok fena ağlıyor zorla yapınca da 😞😞
asyakusunannesii Rozalinda yatırmadan önce yapmalısınız bu işlemleri ki çocuk rahatça uyuyabilsin hiç bir çocuk bu durumdan hoşlanmıyor ama mecburen yapmalısınız
asyakusunannesii Rozalinda uyanırsa deneyin emin olun rahatlayacaktır gün içinde de 2.3 kere yapabilirsiniz bu işlemi