Sevda00 Doğum yapalı 4 gün oldu yarın hastaneye götürmem lazım bebeği daha kimliğini çıkarmadık acaba bakarlarmı bilgisi olan var mı
Nesrinimsii Sevda00 kayıt esnasında söylersen bakarlar canım ancak doğum belgeni de yanında götür görmek isteyebilirler
Dondurmalikahve Sevda00 Bakarlar niye bakmasınlar bende 3 günlükken götürmüştüm doğum belgem vardı yanımda
Beraninannesii Sevda00 Doğum belgesi istiyorlar biz 2 günlükken tedavisi için goturmustuk direkt onu istediler.
Nesrinimsii Sevda00 gidersin kuzum benim gittiğim hastanede benim kimliğim ile kayıt açıp bekleme sırasında soyadımız ile çağırmışlardı
Beraninannesii Sevda00 Ben sarılık için doğum yaptığım hastanede baktirmistim ilk önce sonra üniversite hastanesine götürdüm ikiside baktı . Devlet hastanesiyle ilgili bir bilgim yok maalesef.
Erbear Sevda00 sizin adinizla kayıt açıyorlar yada bebek soyadı yazıyor üç günlükken gitmiştik soyadimizla bebek yaziyordu
2prematureannesi Sevda00 bakarlar anne üzerinden bakılabilir senin kimliğinle git durumunu izah et bide yanında doğum raporunu götür o şekilde bakarlar