Damla_2121 Kızlar bebeğimin rota virüs olduğu tespit edildi 6 aylık bu sürecte ona neler yedirebilirim ne yapmalıyım
Ucprensesannesi Damla_2121 şeftali mercimek çorbası yağsız yoğurt ayran bunlar sayesinde iyileşti kızım
joyfulmom Damla_2121 benim kızımda altı aylık ve rotavirus beşinci gündeyiz şuan. Size ilaç ne verdiler
joyfulmom Damla_2121 raxerin anında kesti ishalini bize dördüncü gün verdiler onu keşke başta verselermis dedim
Prensesimm3 joyfulmom merhaba ilacı nasıl kullandınız bizede yazdı çok kötü kuzum ama 100-200 ml suya katıp verince asla tüketmiyor
joyfulmom Prensesimm3 çok geçmiş olsun bizimki bir hafta sürdü ve gerçekten zor bir hastalık maalesef 😔 İlacı çay kasigina koyuyordum üzerine biraz suyla eritip veriyordum. Gerekirse zorla verin ama verin bir şekilde kızım o ilaçla toparladı
Prensesimm3 joyfulmom evet çok zor gerçekten çok sağolun prospektüsde 100-200 ml yazıyordu ondan veremedik
joyfulmom Ygzz su gibi ishal kusma ateş belirtileri bazen kusma ateş olmayabiliyor ama su gibi ishal oluyor maalesef
joyfulmom Prensesimm3 yok ben o şekilde vermedim doktorumuz da eczaci da bir çay kaşığında eritip ver demişti zaten azıcık bir şey onu içer mutlaka. Bebeğiniz kaç aylık ? Patates havuç çorbası yapın kızıma oda iyi gelmişti ve bol su verin mutlaka 🥺
Prensesimm3 joyfulmom 10,5 aylık 9,5 kiloydu Malfor damla ve onu verdik bakalım ne olcak zorla yediriyorum birşeyler yemiyor katı birşey ek gıdaya zor alıştırmıştım şiödi hiç yemiyor 😭😭
joyfulmom Prensesimm3 kusma yoksa yine bir nebze daha iyi bizde kusma yoktu çok şükür kusma da olsaydı yatış verilecekti