omerinannesi_2705 Boşanma sürecinde eşi için uzaklaştırma kararı talep eden var mı? Nasıl oluyor nereye müracaat ediliyor , karakola gittim orada kaymakamlık dediler diye hatırlıyorum tam olarak emin olamadım. Kısa sürede uzaklaştırma kararı çıkıyor mu
Betul-08 omerinannesi_2705 aynı gün içerisinde çıkıyor emniyet veya adliyeden talep edebilirsiniz karakola değil emniyete gideceksiniz
Betul-08 omerinannesi_2705 sormak istediğini başka bişey varsa yardımcı olabilirim uzaklaştırma kararlarıyla ilgileniyorum
Ucprensesannesi omerinannesi_2705 aile mahkemesine gidip uzaklaştırma kararı almak istiyorum diyorsunuz dilekçe yazmanızı istiyorlar yazmayı bilmiyorsanız dilekçe yazan birine yazdiriyosunuz sonra onu geri aile mahkemesine veriyosonuz
omerinannesi_2705 Betul-08 aile içi şiddet dediler diye hatırlıyorum kaymakamlıkta dediler bu durumlarla ilgileniyorsanız çok zor zaten biliyorsunuzdur kafa kalmadi bende 😔
Betul-08 omerinannesi_2705 zor değil aslında gidin aile içi şiddete ifadenizi ver uzaklaştırma istediğiniz söyleyim aynı gün içinde veriliyor
omerinannesi_2705 Betul-08 uzaklaştırma kararı sonucunda mahkemeye çıkılıyor mu? Ve beni evden attılar eşim ve kaynanam bir olup bebeğimin ve benim tüm kıyafetlerimiz orada onları nasıl alabilirim bilginiz var mı?