masterana0 Hanımlar eşimin 3 yeğeni gelecek lise öğrencisi hepsi. Ve sadece dışarıdan yemek yiyorlar. Ev yemeği yiyemiyorlar yapan olmadığı için. bizde evimize davet ettik ne yapsam sizce
kultanesi masterana0 yaprak sarması, Biber dolması, Tavuk Sote, Lahmacun, Çorbalar, Köfte çeşitleri, Mantı vs…
Halimea masterana0 . Ev yemeği yiyemiyorlar Dışardan söyleyin cnm yiyemiyolarsa… niye ev yemeği yemiyolar .
tugbac masterana0 he ben de dışarı tarzı ne hazırlayayım ev yemeği yemiyorlar dediniz sandım. Tavuk göğsü alın patatesle beraber küp küp doğrayın fırında pişirin leziz ve pratik oluyor
Brutal-Betty Bence yazım yanlışı olmuş ev yemeği bilmiyorlar demişsiniz yani ev yemeği sevmiyorlar mi yemiyorlar mi bu yaşlarına kadar hiç mi ev yemeği yememisler köfte patates diğer arkadaşın dediği gibi güzel bir menü yani
masterana0 Brutal-Betty pardon yanlış yazmış olabilirim ev yemeği hiç yemiyorlar yani yapan kişi yok. Sevmiyorlar anlamında değil yani.
Zhnce masterana0 herkes aynı şeyi anladığına göre bu cümle olmamış bence İlk okuduğumda ev yemeği yemezler olarak anladım bende
Brutal-Betty masterana0 çorba yapabilirsiniz Fırında tavuk ya da patates köfte Pilav Rus salatası falan Çayın yanına ıslak kek ya da ağlayan pasta gibi
Ftmnrzdmrr masterana0 üslup tarzınız çok yanlış geldi kadın size kötü birsey söylememiş ki biraz karışık bir anlatım olmuş o kadar beyin bedava zeki falan
Noname21 masterana0 peki zeki o zaman diyeceksin ki surekli dışarıdan yiyorlar evde ne yapabilirim. Ev yemeği bilmiyorlar bambaşka bir anlam çünkü amaa sende bu muhakemeyi yapacak kafa varmi sanmam 🤣
-Cedric masterana0 kadın size, sizin ‘anlatamadığınız’ soruya usülünce cevap vermiş. Medeni bir şekilde cevap vermek zor gelmemeli diye düşünüyorum . Beyin bedavaysa da fikir alıp üstelik ahkam kesmek yerine üstün zekanızı çalıştırıp menü fikrini siz düşünebilirsiniz diye umuyorum.
Halimea masterana0 ben yanlış anladım sanırım, sarma, fırında tava, pilav , karnı yarık ,salata , birde corba yapsanız tmm…