bebek-kaya Arkadaşlar misafirim gelecek iyi bir şekilde ağırlamak istiyorum ama şöyle bir sorunum var mutfakta pek iyi değilim ayrıca fırınım yok fırında hazırlanmayacak kolay birşeyler önerir misiniz bana bi el atıverin panik yaptım
Feyzosumunannesi bebek-kaya muhallebi yapıp uzerıne pasta jeli döküp en üst katını süsleyebılırsınız fırına gerek yok bunda.. Yemeğe mi gelecek bu arada çaya mı
Saafie bebek-kaya Patates salatası yada şehriye salatası yapabilirsin, tava böreği, Etimek tatlısı, kup tatlısı yapabilirsin, mantı haşlayabilirsn bunlara fırına gerek yok,
qwerty2 bebek-kaya paçanga, avcı böreği, kalem böreği ya da tava böreği yapabilirsiniz. Kupta tatlı, supangle etimek tatlısı da yapabilirsiniz.
kar_kristali bebek-kaya çaya gelecekse bisküvili pasta yapabilirsin canım bi çikolatalı muhallebiye birde krem şantiye bakar. Sigara böreği safra bilirsin. Tuzlu olarak makarna salatası, küçük pişiler olabilir
Prensannesiyimm bebek-kaya Etimek tatlısı, kısır,tava böreği tencerede.suffle,mozaik pasta, bisküvili pasta,arpa şehriye salatası bunlardan seçip yapabilirsiniz
ArasAsya17 bebek-kaya Tavada milföy kızartabilirsin patates salatası birde kedi dili ile muhallebi üstüne çikolata sos. Birde sarma oldu bitti
mysa2 bebek-kaya tavuk göğsü tatlısı yap üzerine de çikolatalı sos yap dök mis 😊 tuzlu olarak da 4 yufka al orta boy tavada börek yap yanına o kadar güzel oluyor ki normal borcuma diziyor gibi tavaya diziceksin kısık ateşte önlü arkalı pişir 😊 onun harici klasik pattes salatası kısır😊 bimden kadife tatlısı al güzel sunum yap 😊