GULCE02 Kızlar bebeğim kendini çevirip oynuyordu birden kendini hızlıca çevirirken kafası duvara çarptı alnı çok kızardı kızatıklığı biraz geçti ama halen var çok şükür şişme felan yok napmam lazım çok sert çarptı duvara çok korktum
maras46ikincihesap GULCE02 geçmiş olsun dün de benim oğlum çarptı anında hem morardı hem de neredeyse can eriği kadar şişti ne olur ne olmaz diye doktora götürdük tomografi çekildi şükür bir şey çıkmadı ama kusma kendinden geçme sendeleme olmadıysa sorun yoktur Allah’ın izniyle yine de 6 saat uyutmayın ve takipte kalın derim
Keremikoo GULCE02 gecmis olsun. Gün icinde cok carpiyor benimde oglum. Trukid herostick suruyorum eger hafifse. Siz gozlemleyin bi bas donmesi goz kaymasi farkli bir belirti var mi ona gore doktora goturun isterseniz icinize sinmezse.
Nisanurunannesi13 GULCE02 çok geçmiş olsun takipte kalın içiniz rahat etmek isterse bir doktora görünün her ihtimale karşı, biraz buz uygulaması yapsaydınız bir beze sarıp ve krem sürüp ovalayın
GULCE02 maras46ikincihesap 6 saat değilde 4 saat uyutmadım çok şükür kusma felan olmadı Allahın izniyle inşallah birşey olmaz çok korktum bende çok ağladı Rabbim korusun çocuklarımızı inşallah
GULCE02 Keremikoo çok sükür 4 saat uyutmadım inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum sadece 2 defa midesi bulandı ama bunu arada hep yapıyor
Keremikoo GULCE02 bulantisi buna bagli degilse insallah birsey olmaz ne diyelim. Ani anini tutmuyor surekli tetikte duramasak da dikkat edicez mecbur🤷♀️