Musabnannesi bundlebeach Aile destek paketine de başvurdunuz mu yani İki başvuruyu beraber mi yaptınız
Yagmur0507 bundlebeach o yardımlar gerçekte kötü durumda olanlara yapılmıyor mu ? Öyle her başvurana çıkıyor mu
Atahaninannesipnr bundlebeach nereye yatmış acaba benimde kabul edildi ama PTT ödemelerinde yok nerden baktiniz
Brutal-Betty Musabnannesi iki başvuru birden yapabiliyorsunuz Aile destek 1450 Elektrik 217 Doğalgaz 675 çıktı bana da
beasmir Sosyal yardımlaşma bölümünden Elektirik dığalgaz yardımı dan başvuru yapıyorsunuz e Devlet üzerinden bizede yattı elektrik 270 dığalgaz 600 ama kaç sefer verecekler bilmiyorum
Damla29 beasmir aile destek paketi sonucu açıklanmadan mı doğalgaz elektrik yattı yoksa ikisi onaylanınca mı ayrı ayrı mı onay veriyolar onu merak ettm
bundlebeach Yagmur0507 asgari ucret ile gecinen ve uzerinde herhamgi mal varligi olmayan kisiler yararlanabiliyor
Musabnannesi beasmir aile destek paketi zamlı olarak yattı bu ay hani çocuk bileşeni ile beraber denildi. Çocuk başına ekstra para ile yattı yani onu sordum canım