adaruzgar Merhaba hanimlar konu açmıştım sorundsn dolayi silinmiş sanırım. kızım 4 ay 6 gunluk kolik 2.5 aylikken kundak yapmaya başladım dalamiyor elleryle kendini uyandırıyordu kundak ile uyutan anneler kundağı nasil biraktiniz acaba ? denemek istiyorum bu ara zorla kundakliyorum guzel uyuyor ama kundaklarken cok ağlıyor
Eminegokhan adaruzgar benm oğlumda kundakla uyuyordu 3 aylık olduk bugün 2 3 gündür kundaklamadan uyutuyorum ilk gündüz uykularnda kundaklamayi braktm eline peluş küçük oyuncak veriyorum ona sarılıp onunla uyuyo kundağı tamamen unuttu sayılır oyuncak verin eline küçük peluşlardan
Muhammed_sefa05 adaruzgar benim oğlumda 4 ay 10 günlük hala kondak yapıyorum yoksa uyumuyor bazen deniyorum ama uyumuyor hemen uyanıyor
adaruzgar Muhammed_sefa05 benimki de cok guzel uyuyor bazen uykuda cikarmaya calisiyor acinca 5 dk icinde elleriyle kendini uyandiriyor
Muhammed_sefa05 adaruzgar vala yapacak bişey yok kendisi ne zaman isterse o zaman kundaklamam artik böyle devam simdlik
Eminegokhan adaruzgar benimki de emzik kullanyo atmadi smdiye kadar ama atar mı pelusu sokar mı agzna bilmem yapabilir 😂😂
Gevrann adaruzgar ben de yeni doğduğundan 4 aya kadar kadar kundak yapıyordum. O aylar hava sıcak olduğundan kendisi rahatsız olup istemedi. Yani kendiliğinden bıraktı. Şu an 7,5 aylık 🤗 inşaAllah sizin de kendiliğinden bırakır. 🙏🏼
adaruzgar Gevrann bu ara birakmak istiyor uykuda sinirleniyor elleri cikarmaya calisiyor 2 defa actim birinde elleriyle kendini uyandirdi birindede hemen döndü yüzüstü hemde uykulu halde 😁
Gevrann adaruzgar canım sen bağlama ya da gevşek bağla. O zaten bi kaç güne alışır. Kendini rahatlamak istiyor kollarını açarak emin ol daha rahat uyuyorlar 🤗
adaruzgar Gevrann dun gece artik tamam dedim çiğliklar atti actim sustu 5 dk sonra döndü 😁 2 3 gune alisir gecr dikkat ediyim dönmesi sıkıntı
Yusufunannesiaybuke adaruzgar bende 2 ay kundakladım kundagı buraktıgımda ellerini alt eşorfmanın içine sokuyırdum beli boldu tabi sonra yavaş yavaş kendi haline bıraktım ellerini tutarak salladım uyudu derkn daha vursada uyanmıyır 8 ay 25 günlük
Nihannn 4 aylik olmus artik ellerine yavastan hakim olmaya basliyodur once tek el serbest birakki yavas yavas alissin bi anda bosluga duser gibi olmasin cocuk. Ben havalar isinmaya baslayinca birakmistim 4 ayi yeni yeni geciyodu. Hepsinde de oyle yaptim gerci.