Denizslmz33 Süt alerjisi olan anneler nasıl besleniyorsunuz ? Ekmek ve makarnada süt ürünleri bulunuyor mu ?
GoktugUras_mom Denizslmz33 oğlum 10 ay 4 günlük. 2,5-3 aylıkken başladım diyete kaçaksız bu zamana kadar geldim valla. Ne alırsam herzaman içeriğine bakarak aldım. Oğlumada ek gıda döneminde sağlıklı tarifler yaptım ve hiç sorun yaşamadım ☺️ Zaman geçtikçe alışıyorsun zaten ☺️ Hala emzirdiğim için oğlumda bende diyetteyiz hala ☺️
ayla001 Denizslmz33 bazı ekmek ve makarnalarda oluyor onu biz nasıl bilelim? benim kızımda alerjikti ben ekmekte alsam fırında sorardım makarnanında içindekiler bölümünden bakacaksınız var kı yok mu. çubuk kraker bile yiyemezsiniz
Mryykr 2hafta diyetini yaptım makarnada yok canin tatli çekerse ben tulumba ve lokma yemiştim onların içinde yok diye ama çok zor hemen hemen herşeyde var
Denizslmz33 GoktugUras_mom teşekkür ederim . Benim oğlumda 2.5 aylık dün kakasinda kan görünce doktorum süt alerjisi diyet yap dedi. Tebrik ederim sizi bu zamana kadar yapmışsınız. Umarım bende alışırım. Peki diyet yapınca düzeldi mi ?
hunilimomy Hanemir maalesef bizimde ayni süt ürünleri ve yumurta yasak tüm paketli gıdalar yasak mutlaka içerik okuyun ummadığınız ürünlerin içerinde süt var çünkü ilaçlarda dahil buna
hunilimomy Hanemir meyve sebze et tavuk yiyoruz tavugu sorun doktorunuza bazen yasaklayabiliyor dana eti çapraz reaksiyondan dolayi yasak
hunilimomy Hanemir bizim minnos maalesef daha cok küçük 50 günlügüz alerjik tarifler var onlara baksaniz daha iyi olur o nedenle
GoktugUras_mom Denizslmz33 diyete başladıktan sonra 1 hafta daha çekeceksin canım benim laktozdan vücudu tamamen temizlenince rahatlayacaksın. Gaz nöbetleri azalacak bağırsaklarıda düzene girecek
GoktugUras_mom bebegim86 aşırı gaz, gürültülü kaka huzursuzluk şikayetlermiz böyleydi. Kan felan hiç görmedim döküntüde yoktu. Aşırı gazdan dolayı bağırsaklarında genişleme olmuştu o şeklide kaka ve kan tahlili yapıldı.
hunilimomy yeniannee1 mecburi olarak sıkı bi diyet mukuslu kaka gaz huzursuzluk dışında belirtimiz kalmadi bizim
yeniannee1 hunilimomy bende ki belirtiler halagecmedi süt ve süt ürünlerini kestim baska yaramayan bişey var acaba coklu besin alerjisimi
GoktugUras_mom Emine_2222 tahin, bütün bitki çayları (ıhlamur hariç), domates, çilek ve şeftali çok az yiyorum. Fındık, fıstık yemiyorum. Ceviz badem çok az miktarda yiyorum