Lkjhgfdsa Kızlar eşimin dedesi öldü akşama yola çıkıcaz 3 gün şehir dışında kalacağız kızım için yanıma neler almam gerekiyor lütfen acil cevap verin benim aklıma gelmeyen unuttuğum bir şeyler olmasın köye gidicez ha deyince çıkıp hiç bir şey alamam merkez 2 saat mesafedeymiş
agacsizkoala Lkjhgfdsa ilaçları, ateş ölçer , yolda battaniye , şampuan , losyonları , pişik kremi, bolca ıslak mendil , alt açma örtüsüde alın başkasının evi rahatça değiştirirsiniz
happy_mother Lkjhgfdsa calpol, ateş ölçer, ıslak mendil, bez, pamuk, pişik kremi, çokca iç zıbın çorap biberon emzik mama neyle besleniyorsa onun malzemeleri
Ysgl26 Lkjhgfdsa 1 paket bez 2-3ıslak mendil 4-5 takım yedek kıyafet çorap zıbın. Mama alın yanınıza biberon . İçme suyu nasıl yapıyorlar köyde bilmiyorum 1 şişe yarım litre içme suyu alın. Ateş ölçer burun aspiratörü. Havaya göre hırka yelek koyun.ilaçları vitaminler varsa onları alın. Battaniye koyun 2 tane.Sevdiği bi oyuncağını da koyun.Başka da bişy gelmedi aklıma.
Lkjhgfdsa Divayorgun lazım olur mu acaba bir de calpolü ben dolapta saklıyorum valizde bozulmaz dimi gidene kadar
CankizimRavzam Lkjhgfdsa kıyafetini bol al canım çocuk bu kirletir sonra kullandığı ilaç varsa onları ateş ölçer ateş düşürücü ilaç bı kaç parça oyuncak bunlar geldi aklıma